Så glamourøs er vores liv

Sådan gik det på hospitalet igår

image

Vi har været på hospitalet både mandag, tirsdag og torsdag til tjek og vægt kontrol. Han er jo en lille fis og kva hans udfordringer, har han ikke helt kunne amme i det omfang som hans krop har haft behov for. OG SÅ gik min mælkeproduktion helt i smadder. Så i denne uge har jeg kæmpet for at få gang i produktionen igen. Jeg har seriøst pumpet det bryster gule og blå og endelig er der kommet lidt skub i det igen. Han får ca. 60% min mælk og resten er erstatning. HELDIGVIS reagere hans krop ikke negativt på erstatningen (her bruger vi Allomin) men måske er det fordi han også får min mælk. Han får det hele på flaske.

Igår skulle vi så til ugens tredje vægt kontrol og til vores store lettelse, er lille fisen begyndt at tage på jubiiiii???????? Han har taget 72 gram på på 2 døgn og det skulle være rigtig fint. Så vi er jo bare total glade og jeg føler at vi så småt er ved at vende os til at være hjemme og vi ser på ham som værende rask. Han er bare så sød og nem at læse. Han græder nærmest aldrig, men det kan hurtigt vende hehe lige nu nyder vi vores smukke lille nemme dreng. Han sover 3 timer af gangen om natten, så vi er ikke helt underdrejet i forhold til søvn.

 

7 kommentarer

 • Mette N

  Den bedste nyhed at gå på weekend på ❤️ Har sådan tænkt på jer og jeres lille seje fyr. Dejligt at det går fremad for jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er det dejligt at høre! Det skal nok arte sig med den lille manse, det er jeg sikker på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Sarah Louise. Hvor er det bare et dejligt indlæg.
  Hvis du gerne vil amme, så kan jeg med stor fornøjelse anbefale ammenet.dks ammerådgivere. Du kan ringe ind til dem og de giver den bedste, omsorgsfuld og professionelle rådgiver der passer til jeres behov.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hvor er du sød, men er tilkobletet rigtig godt team på hospitalet:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-gammel-mor

  Dejlig læsning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åh, hvor skønt at læse!
  Det er så fortjent med lidt medvind – både for jer og for den lille mand.
  Hvornår skal lungerne så scannes igen?
  Rigtig god weekend til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia L.

  Dejligt indlæg at starte weekenden med :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så glamourøs er vores liv