Min lykke-pølse & rabat

Før & efter

Jeg hoppede lige i samme kjole som den jeg havde på i 3 trimester. Jeg elsker den slags billeder, hvor man kan se babyen uden på maven i stedet.

Idag får vi for første gang besøg af sundhedsplejersken og jeg er møg spændt på at se om og hvor meget lille fisen har taget på i vægt. Han skal gerne veje mindst 2750 gram, så kryds lige fingre derude ?? Hvis i er vilde med kjolen, så finder i den HER

17 kommentarer

 • Liv

  Jeg ved godt det er et mærkeligt spørgsmål, men stiller det alligevel ☺️ Jeg er gravid og har implanterer i brysterne (det havde jeg ikke ved min graviditet i 2012). Mine bryster er blevet enorme og kan slet ikke holde ud af have bøjle bh på. En sports lignede bh eller ingenting er rarest. Har du også oplevet at det til tider var ubehageligt/irriterende med så store bryster grundet implantater og vægtøgning og falder de lidt mere til med tiden efter fødslen, trods amning osv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, hvor er det vildt og helt fantastisk, at du allerede ser så knaldgodt og fiks ud igen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Hvor har du købt hans Natdragt? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Jeg har heller ingen problemer med at læse bloggen på min tlf (iPhone 6)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  På min mobil, ser det hele fint ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uartigepige

  Dejligt billede. Du ser godt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Nu kan jeg se på det andet link at før-billedet er fra april. Er dit hår vokset så meget på to måneder? Hvad gør du dog ved det?? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  WOW, et smukt billede!
  Og så sidder jeg bare og er helt lykkelig på dine vegne over, at du står der med ham i armene efter den opstart og tvivl på, om han ville overleve <3
  Jeg håber, at vægten er steget og alt bare ser godt ud.
  Hvornår skal I have scannet hans lunger igen?
  Den bedste dag til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Kære Sarah Louise. Din nye blog er desværre meget forvirrende, at se på telefonen. Teksten er skæv og reklamerne hopper rundt. Plus at det driller når man “ruller” ned. Har endnu ikke læst bloggen fra en computer, måske det er bedre der?! Men synes det er møg ærgerligt, når jeg største del af tiden, læser blogs via tlf.

  Undskyld jeg skriver i indlæg, men ved ikke hvor ellers, jeg skulle få det “sagt” til dig.

  PS. Super fedt billede og god ide, med kjoler der både kan bruges før og efter fødsel. Smider lige ideen videre til min højgravide svigerinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Tak for info. Siger det videre

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • My

   Og virkelig ærgerligt at man ikke kan hoppe videre til sidste indlæg som kunne på den gamle.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Helt enig!
   Læser også altid fra mobilen, og på din nye side er der reklamer i toppen der fylder det hele, i midten og de sidste indlæg ruller forbi oveni det hele, meget forvirrende og rodet i forhold til din gamle side desværre….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iben

   Min gør det overhovedet ikke, jeg læser også fra mobilen! 🙂 eller jo der er en reklame i toppe og en i midten, men ikke noget der kommer henover 🙂 helt normalt at læse på min mobil ☺️ Har en iPhone, ved ikke om det kan have noget at sige?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Jeg kan slet ikke læse teksten – den skriver en masse koder i stedet.
   Fra en Iphone 6S – på min Ipad kan jeg læse det fint.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Jeg skal også opdater mange gange, den springer rundt i indlæg mm

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   hmm… underligt…på min virker den

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Cute <3

  Håber alt er vel, men *husk* at der er stor usikkerhed, når det ikke er den samme vægt, så det er umuligt at sige, at det er ham der vejer "forkert" og ikke bare forskellen fra vægten på hospitalet. Det kræver flere vejninger, på samme vægt at sige noget fornuftigt om det. Derfor er det også vigtigere at holde øje med, at han har de våde og 'beskidte' bleer han skal have.
  Kan i øvrigt varmt anbefale at læse på http://www.ammenet.dk/wiki under vægtstigning, men også mange af de andre artikler. De har også vejledning i deres fb-gruppe.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lykke-pølse & rabat