Sådan får du hurtigt en (snyde) talje

MASSER af energi til trætte typer (som mig)

 

REKLAME. Ok har jeg måske lige fundet mirakel drikken til trætte mødre (og andre trætte typer) Lad mig præsenterer Teatox matcha te TADAAAAAAA!! Jeg har fået et komplet matcha tea sæt med tilbehør i traditionel japansk gaveindpakning. Teatox Matcha te sæt gør at du kan tilberede din egen matcha tea på ægte japansk vis og med pakken kommer der en fin lille håndlavet skål og div. tilbehør. Det er egentlig en ret fantastisk gave. Og eftersom jeg hverken har barsel eller får nok søvn, så er dette nok den bedste sponsor gave længe lol.

Den økologiske te i Teatox matcha grøn te sæt kommer i pulverform udvundet fra bladende på grønne tencha tebuske. Hele tebladet bliver, i modsætning til teposer, indtaget hvorved 100 % af næringsstofferne optages. Matcha tea er fuld af sunde antioxidanter svarende til 137 gange så meget end normal grøn te. Antioxidanterne har en positiv effekt på immunforsvaret i bekæmpelsen mod dårlige bakterier. Herudover er indholdet af koffein ekstrem højt, der føles behageligt forfriskende med et energi boost der svarer til kaffe ( dette er skrevet med tykt, da der sikkert hurtigt vil stå en tvær type fra amme mafiaen og sige at man ikke må drikke koffein osv. og hvad der svarer til 1-2 kopper kaffe om dagen MÅ MAN ALTSÅ GODT! Man må i princippet gøre, hvad man vil og fungerer det, er det jo bare dejligt!!). Teatox matcha te sæt vil give dig en oplevelse af naturlig energi, der styrker og fremmer koncentration. jeg som malker ud ca. hver 5 time, kan jo godt lige nappe en røvfuld koffein lige efter en udmalkning(I NEED IT!)

Derud over kan man også bruge teen til madlavning og smoothies. Søg på matcha opskrifter i google og du finder alt fra muffins, brownies og buddinger til suppe og selv guacamole! Mmm lækkert OG sundt!

Inde på hjemmesiden Weightworld.dk finder du ud over alt muligt andet helse nam nam, alt inden for detox

image

 

image

6 kommentarer

 • Eva

  Ej hvor lækkert! Jeg har længe ledt efter en the med højt indhold af koffein, men jeg vidste ikke at Matcha har et niveau omkring kaffe. Så tak Sarah Louise! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Dejligt du fik rettet i indlægget, efter min kommentar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Havde jeg ik lige skrevet en kommentar?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Dette er et sponsoreret indlæg og du reklamerede for en konkurrent, så den røg i spam

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Du ved det sikkert godt. Men til dine læsere, så burde der kommenteres på at matcha te, pulver mm indeholder MEGET høj dosis Koffein. Så det anbefales ikke til gravide og ammende. – Nok også derfor den er så opkvikkende.
  Jeg vil anbefale en Amme te, der kan Fåes hos bla. Tante Te, der er god for både mor, mælk og barn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Sådan som jeg forstår det er der højere mængde koffein i i forhold til alm. te, men det er stadig kun samme mængde som en kop kaffe og en eller 2 kopper kaffe sker der noook ikke noget ved. (du skal nok lige læse om produktet:) så er det meget nemmere at komme med gode råd.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du hurtigt en (snyde) talje