Sådan har du aldrig set mig før ;)

Sådan mødte jeg manden i mit liv

image

Imens Arthur hyggesover med pingu & co. Så vil jeg fortælle jer, hvor M og jeg mødte hinanden for 6 år siden.

Billedet herunder er fra vores første ferie sammen.

image

Jeg var netop kommet hjem fra en solo-surfer ferie. Det var sådan en jeg-vil-udfordre-mig-selv rejse og det var ret så sjovt og specielt at rejse helt alene. Jeg endte selvfølgelig med at kysse lidt med surfer træner?? og da jeg sad i flyet på vej til dk, så jeg frem til en dejlig lang sommer som single.

Min veninde hentede mig i lufthavnen og så kørte vi direkte til noget koncert halløj. Jeg husker tydeligt den dag. Solen skinnede og jeg havde hat på og munden fuld af muffins, da min venindes kæreste kommer hen imod os sammen med hans ven som så var Michael. Min aller første tanke om M var… At han havde tynde ben?????? og jeg var lige ved at fyre en joke af med at fyre glemmer at træne underkroppen, meeeen jeg bed mig lige i tungen (det skal jeg iøvrigt gøre oftere, altså tænke før jeg taler/skriver) Han var høj, flot og solbrun og meget veltalende.

Han flirtede egentlig ikke og ud over at han var en fryd for mit øje, så tænkte jeg faktisk ikke meget mere over det møde. Men dagen efter får jeg så en sms fra den flotte høje viking, hvor han inviterede mig på date. Jeg tænkte hvorfor ikke. Faktisk var han slet ikke min normale type. Han var jo næsten for pæn og normalt datede jeg de lidt mere… Mørke og rå typer… Ok ok ok indrømmet… Jeg var til “bad boys” men de førte jo også kun til ret bad’e oplevelser og forhold, så det var på tide at gøre noget, jeg ikke plejede!!

Jeg havde ingen forventninger til den date, nærmere tværtom. Jeg tænkte faktisk at det nok ikke var særlig interessant. Men han tog fusen på mig. Han kom i lækkert suit (han kom lige fra jobbet som aktie dealer) og jeg var mega under-dressed i forhold til ham. Han kørte os op nordpå til et smukt skovområde med havudsigt ( der vidste vi ikke at vi 6 år senere ville bo lige 5 min derfra med 3 børn) så dækkede han op med tæppe, sushi og champagne og jeg var ret imponeret over, hvor meget tid han jo øjensynligt havde brugt på denne date. Hvad jeg troede ville blive en ligegyldig speed-date, blev til en pladder-romantisk date på 4 timer, hvor vi bare snakkede om ALT imellem himmel og jord. Daten fortsatte, for som den gentlemen han er, kørte han mig hjem og fulgte mig op, hvor vi snakkede videre i 4 timer mere.

Og den aften lidt i kl. 23 kyssede han mig for første gang og det var SÅ akavet. Jeg sad og fortalte et eller andet om mine katte og da jeg på et tidspunkt kigger op, så kysser han mig bare ud af det blå…. Jeg blev helt paf og fik bare fremstammet et ligeså akavet “tak” og så skreg vi begge to af grin og så kyssede han mig igen, men denne gang var jeg klar! Og så rejste han sig og sagde han skulle hjem, for han skulle tidlig op på job. Jeg blev helt overrasket over at han ikke forsøgte at blive og det var skønt at han på den måde viste mig at han gerne ville lære mig at kende.

Siden den dag fik jeg ikke et ben til jorden. Han gik aldrig, før en ny date var på plads og i løbet af 3 uger var jeg ikke single mere. M er en meget beslutsom mand og ligesom med alt andet, så besluttede han at jeg var hans og selv da vi var fra hinanden intet år, veg han ikke fra den beslutning.????

image

21 kommentarer

 • Nora

  Dejligste familie på 5❤️ Følger jer tæt, selv mor til 2 små.

  Jeg hr ledt og ledt efter magasinet, da jeg rigtig gerne vil læse din artikel, men uden held:-( Kunne du måske lokkes til på et tidspunkt, at skrive et indlæg om jeres brud her?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en dejlig historie.
  den bringer håb og tro på at man kan møde sin udkårne hvor som helst og når som helst.
  Tak for den.

  / Hanne ❤ Hjerte Under Ombygning .dk
  -En blog om livet: Kærlighed & nedture, livskriser, tanker, mindset & personlig udvikling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Futti

  Vildt så meget I har nået. Her sidder man og fejrer 9 års dag uden børn eller hus endnu.. 🙂

  Smukt par I er.

  Hvor gammel er ham M egentlig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Kommer du egentlig til at tale ud om alt det du skrev om M, da I gik fra hinanden? No hate overhovedet, husker det bare som nogle meget voldsomme ting! Dejligt I er back on track 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg har lavet et interview med magasinet Gravid som stadig er på gaden om bl.a. brudet. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne

  Lyder meget lig min og min mands historie……og her er vi så 24 år senere og smask forelsket stadigvæk. Life is good <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Jeg må have læst din blog i over 6 år så, for jeg kan huske da du var single og lige havde mødt M- hvor er det vildt at have fulgt et fremmed menneske så længe! Du gør det så godt Sarah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nuurrhhh! Så romantisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Wow hvor vildt det allerede er 6 år siden dig og M mødte hinanden!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cillr

  Ja waow…. Jeg begyndte at læse din blog inden du mødte Michael – hold da op, hvor tiden den går hurtigt og hvor har jeg egentlig fulgt med i dit liv længe lol. Det er en skøn historie og I er skønne sammen.

  En helt anden ting; Det kunne være vildt sjovt og hyggeligt, hvis du begyndte at optage nogle film og smed på bloggen. En anden måde at “lære” dig at kende på. Jeg tænker “følg-min-dag-film”, en film hvor I bager med de små, shopping haul, en hvor du viser (nogle dele) af dit hjem, eller noget i den stil. Det måske meget det som teenager bloggerne gør, men det kunne være sjovt indimellem at følge jeres dag eller se dig lave et eller andet. Håber du forstår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Din blog er den eneste jeg gider at læse. Cana Buttenschøn og Mascha Vang kan bare pakke sammen!
  Du skriver på en måde så man bare har lyst til at læse mere. Man føler tydeligt din oprigtighed og at du ikke er ‘for fin på den’ som de to andre godt kan være.
  Elsker de indlæg du laver og at du bare er som du er!
  Tak for en skøn blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Man kan altså godt rose nogen uden at man mere eller mindre behøver at svine andre til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Ej hvor er i kvalmende søde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Iih en sød historie! Eeelsker a så’n nogen historier om hvor’n par møder hinanden.. I klæder hinanden så godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  Har jeg læst din blog i over 6 år så? for i var ikke sammen inden du begyndte at blogge, vel? shit 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alice

   Jeg tænkte lige det samme Emilie! 🙂 Vildt så hurtigt tiden går…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja det er ret vildt…tiden flyver jo afsted!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thea

   Lige mine tanker! Har jeg virkelig fulgt dig i 6 år? Shit det er da egentligt laaaang tid.. kan ret tydeligt huske den tid, hvor Michael var censureret i ansigtet og hed “M” 🙂 tiden går sgu stærkt 😀 Tillykke med kærligheden og tak fordi vi må følge med 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvor er det dog romantisk at i nu bor med jeres lille familie på det sted i havde jeres første date

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Åh så fin en historie ❤️❤️ Blir sgu helt rørt – sådan en mand vil jeg også ha

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan har du aldrig set mig før ;)