Life with pseodo twins

Mødre der ikke har styr på en skid

image

Først skal vi lige fejre at Arthur og jeg havde sådan rigtig øjenkontakt igår. Jeg ved ikke med sikkerhed om vi har haft det tidligere (selvom jeg har ønsket det) men igår var den der stensikkert! Han er 41 uger torsdag, så det er nok meget normalt at han er lidt bagud.

Mht. mødre der ikke har styr på en skid. Så har jeg de sidste dage fået breve fra statsforvaltningen og kirkekontoret, da vi jo lige havde glemt at få faren registreret og da jeg i et mislykket forsøg prøver at udfylde en formular online, så går det op for mig at jeg ikke aner, hvad hans cpr nr er (altså Arthurs) !!! Derud over har jeg glemt ALT om mig selv. Skulle have haft tjekket mit ar og sting for længst (det er iøvrigt ikke særlig pænt. Helt skævt og med en kæmpe hud-pølse ud over) huslejen har jeg også glemt at betale… Ja alt undtaget min fokus på ungernes trivsel sejler sådan set og jeg kan næsten ikke overskue situationen. Jeg er typen, der tuder bare du kigger på mig disse dage?? de skide hormoner!!!!! Idag kommer min dejlige veninde forbi og hjælper mig lidt, så jeg kan få ordnet nogle ting (Michael arbejder) man skal virkelig bede om al den hjælp man kan få!! Det har jeg aldrig været god til.

P.s tjek lige vores nye über flotte skænk/tv bord i baggrunden? Skal nok li få lavet et blærerøvs indlæg hehe??

 

First we just celebrate that Arthur and I had such a great eye contact yesterday. I do not know for sure if we have had that before (though I wished it) but yesterday we had eyecontact for sure! He is 41 weeks Thursday, so it is probably very normal that he is a little behind.
About mothers who have no control over anything!  I have the last few days received letters from the state administration and church office, because we had just forgotten to get Arthur registered and when in an unsuccessful attempt to fill in a form online, then it dawns on me that I have no idea what his CPR No. is (ie Arthur) !!! I also have forgotten ALL about myself.

I Should have had checked my scars and stitches at the doctors  (my scar is not very nice. Absolutely pitch and with a huge skin-sausage hanging out) the rent, I also forgot to pay … Yes everything except my focus on the kids is a big mess and I can not cope with the situation. I am the type who cries just looking at me these dage?? the damn hormones !!!!!

Today comes my lovely girlfriend over and help me a little so I can get some things done (Michael works) you have to really ask for all the help you can get !! I’ve never been good at that.
P.S. check out our new über beautiful sideboard / TV table in the background? post coming up!

 

13 kommentarer

 • Christel

  Et lille godt råd til regninger og husleje, hvis du/i ikke ved det, så få det over PBS, så i ikke modtager rykker igen, på den måde, bliver det betalt her mdr…

  Men husk på, som nybagt mor, og mor til 3 børn, hvor lille Arthur, der kom lidt før tid, og lidt en svær start, har det betydet, at dine tanker har ligget hos ham, og dine to andre børn, at de også havde det godt, så er det normalt, at ens tanker er andre steder og man glemmer lidt..

  Kan kun sige,du/i gør det godt.

  Kram herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Bor I til leje eller er det Jeres hus? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Selvfølgelig har du ikke styr på alting – du er jo i krise, og vil sikkert være det et stykke tid endnu. Din søn var ved at dø – hvad kan være værre. Men I klarede det sammen – og skal nok finde ro omkring forløbet om en tid… Det bliver ikke let – I har haft masser af traumer bag jer – med alle tre graviditeter og børn… I har været umenneskelig ramt men har fået tre skønne unger… Pyt med alt det praktiske, det løser sig undervejs. Eet skridt ad gangen. Det er mirakuløst, at du kan stå på benene og tage dig så godt af din familie, som du gør. Ovenikøbet ser du jo imponerende dejlig ud. Efter mit 3. kejsersnit for snart 20 år siden, lignede jeg også en katastrofe … Og det var ikke engang et akut-et-af-slagsen som dit. En dygtig plastickirurg klarede den første operation – den anden er jeg ikke kommet til endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Fed skænk. Vi så på en magen til i IDEmøbler i Herlev i weekenden. Men den var solgt (til jer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marina

  Så længe jeres små basser har det godt, så er det også det vigtigste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dorthe

  Du må få lagt budget så det trækkes automatisk fra banken

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

   Et budget er ikke nødvendigt – overførslen skal blot tilmeldes månedlig betaling gennem Betalingsservice, så sker betalingen automatisk fremover 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej søde Sarah Louise.
  Må jeg ikke lige være mor/mormor for dig og din skønne familie? Du trænger i den grad til, at der bliver taget hånd om dig, så du kan få fyldt rygsækken op igen, altid er du fuld af gå-på-mod og masser af godt humør/selvironi og så ikke at forglemme den omsorgsfulde og mere end perfekte moar/kæreste.
  Det koster søde Sarah Louise, så husk nu at gribe hjælpen, når den viser sig, også den professionelle – Jeg føler sådan med dig, at du ikke har en mor at støtte dig til, da jeg ved, hvor meget jeg nyder at hjælpe mine egne to tøser inkl. deres familier.
  Masser af go’e ønsker fra mig til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Har du mod på st vise dit ar?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete Trap

  Selvom faderen er registreret på adressen, så skal der alligevel skrives under 🙂 vi syntes også det var mega fjollet da vi fik vores yngste datter for snart 3 år siden, men sådan er det bare 🙂 vi forsøgte også at gøre det på nettet, men det kunne vi ikke hitte ud af (pinligt) så vi var på Kirkekontoret en tur 🙂 velkommen i klubben 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Holst

  Er Michael ikke registreret på adressen? Så vil de oftest ikke skrive til dig om det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Men det er vigtigt at du får tudet ud nu og snakket om det, ellers sidder du om to år og flæber…. Som jeg kan gøre da jeg selv var for stærk da det skete

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life with pseodo twins