Lidt om kærlighed & sammenhold

Alberts første sommerferie & det med at vikle

image

Vi efterlod simpelthen Albert igår. Farmor synes nemlig at det var på tide med en mini ferie for ham den stor. Altså nu er han jo blevet passet i op til 3-4 dage hos dem 1 gang før og det var i foråret, da M og jeg var i Rom, men denne gang var det kun for hans egen skyld. Han har aldrig været hos dem uden Alma før og den slags kvali tid er er guld værd og skønt for ham at få al opmærksomheden selv. Det var virkelig en underlig følelse at køre derfra uden vores dreng. Jeg blev faktisk en smule rørt over det og havde lyst til at køre tilbage og hente ham hehe

Det betød at Alma og Arthur fik VORES fulde opmærksomhed og Alma nød det. Hun kom tidligt ind til mig og Arthur og så lå vi og nussede og hviskede og da far vågnede (han sov i gæsteværelset= meget træt type) sørgede han for morgenmad til alle og så tog de et lille morgen-spil på gulvet. Vi smilede lidt af, hvor nemt det var kun at have 1barn (Arthur sov meget af morgenen) men vi er vant til at have hænderne fuld og vi ville ikke bytte det for noget i verdenen.

Arthur er stadig ret urolig og svært ved at tage lange stræk, så nu er jeg begyndt at vikle ham og det synes faktisk at virke. Måske er det pga. hans hårde start, men han kan i al fald meget godt lide at ligge sådan.

image image image image image

9 kommentarer

 • Maria

  Min dreng var også meget urolig og det eneste der hjalp var af svøbe ham. Sådan lå han indtil han var 7-8 mdr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Til lykke med Jeres lille ny vidunder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kan anbefale at læse “bogen om det præmature barn” ☺️ Det er en forældre “håndbog” om at være forældre til præmature barn- der kan være en verden til forskel at være forældre til et præmature barn. Jeg blev færdig som pædagog i Januar og skrev bachelor omkring dette emne. Bøger skrevet af Jonna Jepsen er også virkelig brugbare ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-gammel-mor

  Armen det billede af de to i sengen….. Smelte smelte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kæft hvor er I bare en skøn familie!! Det virker til at I er super gode til at give børnene masser af plads, omsorg, ro og opmærksomhed uden at i fuldstændig tilsidesætter jer selv, personlige interesser/behov, kæresteforholdet og karrieren.

  “… man behøver jo ikke ligne snot fordi man er blevet mor…” – citat Sarah Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Sarah, når han en dag selv kan komme fri af svøbet , skulle du overveje en ergo baby swaddler, de er simpelthen fantastiske og fuldstændigt umulige at bryde ud af 😀 de er desuden i sådan noget stræk stof så skal man ikke bekymre sig over om man har strammet for meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Skønne billeder af en helt almindelig, kærlig – og til tider meget travl – familie.
  I gør det sørme godt du og M!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Og som du selv siger, så tager jeg også mig selv i at tænke ( når ser folk “kun” med et barn) : bare vent – det er så nemt nu, men når der kommer flere børn til, så har man seriøst brug for 8 arme nogle gange

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det er en fantastisk ting at svøbe dem. Vi har brugt det meget med begge vores drenge

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om kærlighed & sammenhold