Nederdel med lækker bag

De vigtigste ting i livet

image

Reklame. Kender i det? Man nyder og suger alt til sig som ens børn gør og man ville nogle gange ønske at man kunne fryse tiden. Og man har altid store planer om at udfylde en Barnets bog HELT fra bunden. Og hver eneste gang jeg får en baby, så glemmer jeg at udfylde den skide bog og jeg VED bare at jeg kommer til at fortryde det! MEN nu er der kommet en app, der gør det hele meget nemmere!!

Den hedder Mine Første År og i en verden, hvor kameraer nærmest hører fortiden til og alle bruger deres mobil til at tage billeder med, så er denne app jo helt fantastisk. Endelig kan jeg få dokumenteret alt, så jeg har noget at mindes. Albert og Alma er jo noget større, men jeg går bare igang nu og finder, hvad jeg kan af gamle billeder og opretter dem også. Og når man så ikke vil opdatere app’en mere, så er planen at man kan printe alt indholdet ud som en bog (det ved jeg, fordi jeg kender ham, der har lavet app’en hehe)

Appen inspirerer dig med en liste af minder som ‘Mine første sekunder med mormor’, ‘Min første tur i barnevognen’, ‘Mit første scanningsbillede’ osv. Men man kan også bare skrive sine egne overskrifter, ligesom jeg har gjort herunder. Billeder og tekster vises på en tidslinje, så alle minder er kronologiske. Man bestemmer selv, om de sorteres, så de seneste minder ligger øverst eller nederst.

Der er ingen begrænsning i antallet af tidslinjer samt minder. Man kan derfor nemt oprette tidslinjer og minder for alle sine børn. Man kan bruge standard-delefunktionerne i telefonen for at dele minder med alle dem, man holder af. Appen giver også mulighed for at gemme vigtige data som højde, vægt, hårfarve, øjenfarve osv.

Du kan downloade app’en HER via Google play HER

my_first_years_page_1

 

image imageimage

my_first_years_page_2

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nederdel med lækker bag