Børnefilm & voksentuderi

Når der er noget man ikke kan slå ud af hovedet

REKLAME
image

Hver eneste gang at jeg køreR op fra motorvejen, så er jeg savlende kørt forbi Autohuset Vestergaard som ligger i Nærum. Vi har lige siden at vi talte om at få tredje barn og også kommet frem til den erkendelse at en almindelig familiebil var en smule lille, når de fleste af ens børn stadig sidder i autostol. Så drømmen har været at få en lækker bil med plads til 7 personer. Så kunne vi pludselig have gæster og legekamerater med hjem også.

Så det uundgåelige skete og det var mig, der brugte over 2 timer på at snuse og kigge på biler en dag, hvor jeg egentlig var på vej hjem. Autohuset Vestergaard er ret stort og det er deres udvalg af biler også ( i kan også tjekke deres hjemmeside ud HER). Jeg svævede igennem lokalerne helt høj af duften af ny bil (jep jeg er bare lidt mandet, hvad biler angår) og efter at jeg havde kigget udvalget igennem og de søde ansatte havde fortalt og vist alt i bedste kundeservice stil, forelskede jeg mig håbløst i Nissans nye X trail med plads til 7 personer. Den er bare SÅÅÅÅÅ lækker!!! og STOR!!! Og som den forretningskvinde jeg er, så tilbød jeg dem selvfølgelig en aftale som de ikke kunne sige nej til og her et par uger senere, står jeg så med min/vores nye møglækre bil!!!

Jeg kan slet ikke få armene ned over, hvor lækker den er og hvor meget den KAN!! Alma og Arthur sidder i autostole, men Albert sidder på sådan et børnesæde, så selen sidder korrekt (ja det er skam helt lovligt, når man har 3 børn i den alder…det sige M i al fald) Der er plads til drikkedunke, barnevogn, oppakning og M kan for første gang SAMLE benene under sædet hehe Det er bare ren fryd at køre ture nu, kontra før, hvor jeg sad HELT mast imellem 2 autostole.

image image

4 kommentarer

 • Lisa

  Den er super flot! Nissan forstår bare at lave lækre biler, men hold nu kæft jeg ville ALDRIG få den presset ind på en parkeringsplads nogle steder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jo det er intet problem! Der er kameraer og censorer hele vejen rundt!!! Den er fantastisk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miriam

  Wow hvor er den lækker!! Er der også bagageplads når de 2 bagerste sæder udnyttes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja det kommer selvfølgelig an på hvor meget man skal have med. Vi har i al fald plads til klapvogn plus lidt løst

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnefilm & voksentuderi