❤️Nogle som lige skal takkes❤️

Mit gigantiske glade barn

image

Det er simpelthen så vildt, hvor meget Arthur er vokset. Var han født til termin, ville han jo egentlig kun være 3 måneder. Men født 5 uger for tidligt, så er han idag 4 måneder og 1 uge gammel og bruger…hold on….str. 74 i tøj!!!!! Det er altså tøj til babyer i 6 måneders alderen!! Jeg kender sågar en der har en datter, der er 1 år gammel og bruger str. 74. Ja måske er det bare mig, men jeg synes godt nok at det er stort at bruge str. 74 som 3 måneder gammel?? Men han er jo glad og ikke overvægtig, men lang.

Jeg er top top top forelsket i ham og så er det bare så vidunder- skønt at han nu er i fuld gang med at udfase natflasken. Igår spiste han (fik flaske) kl. 22 også først igen kl. 06.00 og han vågnede kun lige få gange og skulle have sutten juhuuuuuuu aaaah endelig bliver det lidt nemmere nu!!! Der er også kommet lidt rytme. Han er oppe i 1,5 time om morgenen før første lur melder sig og så er han oppe i 2 timer før 2 lur melder sig og så plejer vi, hvis vi er hjemme at tage en sen eftermiddagslur sammen inden ungerne kommer hjem. Og faktisk plejer han at tage et hvil også lige omkring 18-19 tiden på en 30 min og så “går han i seng” kl. 21. ca. Ja det er meget detaljeret, men jeg ved at den slags detaljer synes andre nybagte mødre er interessante (ikke?)

Så status er at det går overordentlig godt med min glade giga baby!!

image

TJEK lige en forskel på da han var 3 uger gammel og så til nu…..utroligt!

image

7 kommentarer

 • Ida

  Jeg bliver aldrig træt af at høre andre babyers søvnmønstre! Tror de fleste småbørnsmødre dyrker det! Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Olsen

  Heldigvis er børn så forskellige. Mit barnebarn er 5 1/2 og er først for nylig begyndt at bruge str. 104. En af mine egne unger, vejede 7 kilo, da han var 7 uger. Den såkaldte normal grænse spænder vidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Åhh hvor er det fantastisk at se at de kan vokse sig så store og stærke så hurtigt ❤️ Har selv en datter der er født 11 uger for tidligt, hun er nu 7,5 måned (svarende til at skulle være 5 måneder) hun er stadig en str. 62 så hun er en lille en i forhold til Arthur ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nielsen

  Hold da op for en basse han er blevet! Han tager for sig af retterne, skønt at han så gerne vil oven på den urimeligt hårde start. Jeg har en herhjemme på næsten 3 år som bruger 86/92 så jeg har kun prøvet det modsatte…. hun er frisk og energisk men meget småtspisende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hold nu op hvor er han bare overdrevet sød. Og sikke han er vokset, hvor er det bare skønt at se alle de gode trivselstegn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han er da en dejlig dreng, som bare skal indhente det tabte:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min søn er skiftet til str 80 for en måned siden.. Han er 23 måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

❤️Nogle som lige skal takkes❤️