Søskende kærlighed & savn

Lørdag aften knock-out

image

Der blev frådet over hele linjen igår aftes. Vi er så småt begyndt at give Arthur grød og DET kan han dælme godt lide!!! Han overfalder nærmest skeen! Og igår åd han en gigantisk skål majsafgrød og så gik han omkuld. Os voksne kastede os over en omgang meget lækker sushi fra Nori (elsker den måde de anretter deres mad på) og efter at have set Independenceday 2 (kan ikke anbefales) gik jeg også omkuld og M vækkede mig først, da mit savl havde lavet en stor plamage på hans arm?? og så væltede jeg helt forvirret i seng med lille A.

Han er pt skør om natten, så jeg er den helt trætte mor og bare det at få blogget, har været en kæmpe udfordring.??

image image image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søskende kærlighed & savn