Vinder af Blogprisen 2016!!!

Se hvad min Sandra har sendt

image

Der er bare nogle lækre goder ved at have selvstændige kreative innovative veninder!! Sandra Willer som jo også er blogger har designet sit eget virkelige søde lingeri. For det første er jeg mega stolt af hende!!! For det andet så er det bare vildt lækkert, det hun har lavet!! Imorges kom denne pakke ind af døren og se engang hvad jeg er blevet forkælet med!!

Du kan købe det HER

sw2 sw3 sw4 sw5

3 kommentarer

 • Marianne

  Hej sarah Louise
  Hold op hvor er det fint det lingeri. Dejligt med så skønne gaver. Uha,hvis jeg skulle i så fint noget lingeri, kommer
  Jeg til at ligne en rullepølse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Dit “her” link virker ikke?! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af Blogprisen 2016!!!