Buchi middag & taskeblær

Lidt om dårlig samvittighed

image

Jeg vil lige starte ud med at sige at Alma IKKE er blevet syet i hovedet! Det er en lege-tattoo? Det her var mig igår eftermiddags. Alma insisterede på nærhed imens Arthur skulle have grød og så må man jo anrette sine lemmer således at barnet får dækket sit behov. Jeg har haft SÅ travlt denne uge og mange vigtige brikker er faldet på plads. M ser endelig ud til at være i bedring og vi ser frem til en hyggelig weekend.

Jeg er begyndt at se på ferier for det trænger vi til. Ungerne har ikke haft fri fra børnehave i en hel uge siden januar, hvilket jeg har haft kamp-dårlig samvittighed over, men det har bare ikke været muligt at holde ferie efter Arthur blev født, da både M og jeg er selvstændige og Arthur har været sindsyg svær. Men Hey… Vi overlever! Og om lidt er Arthur nem som de andre og alle kan få lidt mere overskud. De har heldigvis haft mange forlængede weekender og var med mig i sommerhus nææææsten uge, da jeg var højgravid…. Så helt galt er det da ikke.

6 kommentarer

 • annemette

  Hvad slags grød giver du Arthur? Har selv en datter på 4 måneder og skal til at give hende grød.
  Hvordan gjorde du da Arthur skulle begynde på grød? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Du skal ikke have dårlig samvittighed. Søskende er en gave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dårlig samvittighed kan man ikke bruge til en skid! Slet det fra dit hoved og klap dig selv på skulderen og ros dig selv for at klare det hele og at du en en fantastisk mor der gør sit bedste.
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hej Sarah. Vi har lige bestilt en rejse med TUI, fly + hotel en uge 2 voksne og fire børn blev 10.000kr. Det er ikk all inclusive. Vi tager afsted her d. 23. Ville bare lige nævne at de har mange billige rejser til Gran Canaria pt. ☺️✈️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia L.

  Husk kvalitet frem for kvantitet… Man gør sit bedste som forældre for at få alt til at gå op i en højere enhed. Og I er jo så tydelig fantastiske forældre når I er sammen med jeres børn. Så glem lige alt om den dårlige samvittighed :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Puh mit hjerte hoppede lige 5 slag over, og fik tårer i øjnene, da jeg så billedet med alma

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Buchi middag & taskeblær