Ændringer i soveværelset

Sikke en morgen

image

Man må sige at der har været tryk på idag. Normalt vågner alle børnene senest kl. 07 men lige præcis imorges, stod de op kl.07.30 og vi vågnede ved at kameraholdet stod og ringede på. Vi løb alle sammen forvirret rundt og kl.13.00 var jeg hjemme igen og færdig med optagelser. Så gik turen til IKEA med Arthur i bæreselen og i al hast, havde jeg glemt at spise og så kom jeg til at køre på Mac D. ((Der røg den kur)

Jeg er helt kørt over og Arthur ligger og sover lur og når han vågner, skal bilen tømmes og pakkes ud. Jeg skal lige vende mig til at lave tv igen. Imorges filmede de mig bare uden makeup på og mega træt efter næsten ingen søvn. Nope det er ikke særlig Hollywood hehe men det er ærligt. Jeg er spændt på, hvordan i tager imod programmet og om jeg overhovedet når at blive rigtig klar til at det skal vises. I får lige billeder fra snappen, nåede ikke at tage noget ordentlig idag??

image

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ændringer i soveværelset