Et smukt julebord & nabohygge

En første gang for alting

image

Endelig kom mit nytår sæt frem. Det er første gang at jeg har bukser på nytårs aften. Det er bukser og skjorte i glitter. Det passer mig perfekt, for jeg føler mig både feminin, festlig OG jeg kan bevæge mig frit efter vores 3 unger. Kjole og baby og en 3 og 4 årige ER bare ikke mega praktisk hehe Jeg tror måske at bukserne er udsolgt, men skjorten kan sagtens bruges til et par pæne sorte bukser også. Men tjek det ud. Håret legede jeg også lidt med…men ved ikke om det ender med dette:)

I kan finde sættet HER (affiliate)

image

9 kommentarer

 • Gid jeg havde dit garn!!! Eller bare dine hair-do skills 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej saralouise , et virkelig smukt sæt som klæder dig vildt godt. Vil du give mig et hurtigt svar på hvordan den er i størrelsen (skjorten)? Vh. Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Haha, at du gider

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Tøjet er så fint, men dit hår er SÅ ærgerligt! Det ligner Lady Gagas på en dårlig dag! Det hvide ned til bunden klæder dig så lidt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Som så mange andre skriver til sådan en kommentar. Håber din dag bliver bedre nu. Det er simpelthen noget mærkeligt noget at skrive til et forholdsvis fremmed menneske. Smag og behag er da heldigvis forskelligt. Og når nu Sarah Louise har givet udtryk for at hun er glad for det så kan man sgu ikke tillade sig at komme med sådan en nederen kommentar. Håber da at dine venner og bekendte eller måske en helt fremmed fortæller dig når du bare ser mega ærgerlig ud. Og lad det så være den dag du bare selv har tænkt at du var ret lækker. Men du har åbenbart ikke ikke lyst til at stå ved dit navn til denne kommentar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • um mariam

  hun er en lækkermås ja! :O Dit hår er blevet så flot. det minder lidt om nogle vintage hårfrisyrer jeg har set, som jeg bare er vild med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Lækkermås( må man sige det til en voksen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et smukt julebord & nabohygge