Lille sløjling

Om at blive overfuset

image

Jeg startede lige morgenen ud med at bliver overfuset med alverdens skældsord fordi jeg ikke var vendt tilbage på en email. Jeg har nærmest ikke sovet 6 dage (nærmere 8 måneder) og holder juleferie med min familie. Noget jeg virkelig har haft brug for og jeg har iøvrigt også kæmpet med stress lige siden vi blev udskrevet fra neo.

Manden havde for en 2-3 ugers tid siden helt random hevet mig ind i en samtale på Facebook med en flok mennesker jeg ikke kender og skrev at jeg skulle være ambassadør for deres kommende hjemmeside for mødre og at jeg skulle mødes med dem bag osv. de var allerede i fuld gang med en samtale og jeg skulle læse tråden igennem, for at gennemskue, hvad det handlede om.

Jeg indgår som regel ikke aftaler af den kaliber over Facebook og de forklarede iøvrigt heller ikke rigtig, hvad min rolle eller fortjeneste var. Jeg bad dem om at sende en uddybende mail og så kunne jeg tage stilling til om et møde var aktuelt for mig. Min kalender er ret presset som mor til 3, en baby hjemme, blog og tv program, så jeg tager ikke ud til møder, hvis jeg allerede kan se på en mail at det ikke har interesse.

Jeg har så holdt ferie med familien og de 2 uger op til jul, havde jeg ikke tid til mere i kalenderen, så div. ting måtte vente til efter nytår.

Så der er altså tale om en virksomhed, der ønsker jeg skal være ambassadør for deres brand. Deres tilgang til at få mig med er at skrive på Facebook, hvilket virkede useriøst for mig og slet ikke som en hastesag. De sender efter en anmodning fra mig en dybere mail, hvor det ikke fremgår at det er en hastesag. 1 mail modtager jeg og jeg må ligesom en masse andre ting, skubbe den til efter nytår.

Jeg undrer mig over at disse mennesker vælger at kontakte mig i så kort tid før de ønsker aftalen skal træde i kraft og så op af ferie, velvidende at jeg har 3 børn og er en travl kvinde. Det er som om de tror at fordi de synes jeg skal være ambassadør, så har jeg ikke noget at skulle have sagt. Ingen respekt for mig tydeligvis.!Det er selvfølgelig deres eget valg, men man kan ikke forvente af mig at jeg bare uden videre siger ja til et ambassadørskab, der kræver længere dialog og forhandling og så flippe ud på mig, fordi jeg ikke har haft tid til at besvare EN mail lige op til jul.

Jeg har TRODS alt ingen aftale med dette firma og sagde pænt at jeg ville vende tilbage, når jeg fik tid. Måske er jeg bare sensitiv, men hold da kæft hvor blev jeg rasende. Tænk at sende sådan en besked til folk på Facebook. Ikke nok med at manden sviner mig til, så taler han også ned til min nuværende måde at drive virksomhed på som iøvrigt ikke fejler noget.

Jeg bliver så træt i mit hoved. Utroligt hvad man skal finde sig i.

image

30 kommentarer

 • Natasja

  Sikke da en useriøs nar der skriver sådan til en potentiel ambassadør – med den tone får han da aldrig ordentlige mennesker til at reklamerer for sig. Jeg tror du skal være glad for at du ikke fik dig rodet ud i en form for samarbejde med ham søde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] af en herre, fordi jeg ikke havde svaret på en mail som han havde sendt ( i kan se det indlæg HER) . Jeg beskrev også, hvordan samme person først havde kontaktet mig på fb, fordi han ville have […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dani

  Lol. Min mand og jeg har været tæt på at indgå et samarbejde med den samme mand, alting foregik via fb og msg, det var så useriøst.. Vi blev også angrebet med diverse beskeder om manglende pli, han er virkelig nedladende over for folk som ikke hopper på hans tilbud med det samme.
  Nyd din ferie, og vær glad for at du ikke fik rodet dig ud i noget med ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Er han virkelig erhvervsdrivende??! Med det sprog og den holdning?…puha, han må godt nok løbe ind i øretæver i ny og næ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Var det hashtag lige et forsøg på at være ung med de unge, eller hvad skulle det gøre for beskeden? Jeg grinte faktisk, da jeg læste det til sidst i beskeden. Haha.

  #Skidesurepåjerbegge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I er bege blevet valgt…..han kan ikke engang stave til begge.
  Og man vælger vel ikke bare nogen og forventer, at de stiller op. Man sender vel en høflig forespørgsel.
  Nu er du heldigvis fra barnsben af, udstyret med hård hud overfor folk, der vil trække dig rundt i manegen. Så den her smider du ud med skraldet.
  Aldrig tilladt nogen, at tage din solstribe. Fyld dit liv med harmoni, lys og kærlighed……og f*** resten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  “Mansplaining” når det er bedst/værst! LOL Nu skal jeg fortælle dig, lille dame, hvordan man driver virksomhed og ellers bør springe og hoppe når jeg, en rigtig mand, nedværdiger mig til at kontakte dig. Kan du da slet ikke se, hvor stor en ære det er?!

  Tak for et godt grin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesus, da også!! Ærgerligt, at man ikke kan se hvem det , for seriøs er han da tydeligvis ikke:-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Hvilken seriøs virksomhed bruger # i sin kommunikation. Det er jo alt for komisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Send en spand lort til dem. De er da for dumme og har det ikke godt i toppen!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Det er da TOTALT useriøst!
  Manden kan jo ikke stave, og så er han direkte ubehøvlet oveni!
  Ville aldrig indgå nogen former for aftaler med sådan en båtnakke…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Sarah,

  Jeg har fuld respekt for en stresset hverdag – og kan oplyse at jeg selv har 4 børn. Min reaktion var alene baseret på den KENDSGERNING – at du ikke svarer høfligt tilbage. Jeg er videre og har fundet et utal af fine ambassadører – der er i stand til at svare HØFLIGT og RETTIDIGT på henvendelser.

  Hvis man tager på ferie – så kan jeg anbefale dig at lave en “Out-of-office-will-be-back-in-January”… da du ellers bliver misforstået. Jeg er optaget af at arbejde med samarbejdspartnere der har PLI – og tror faktisk at det ville have været et godt match.

  Når jeg er SUR så skriver jeg – uden filter – med stavefejl – og uden komma’er fordi jeg er PASSIONERET med fokus på bolden – og er reelt pisseligeglad med ligegyldigheder.

  Jeg kan forstå på de mange kommentarer på din tråd at de synes at jeg opfører mig som en idiot. Det kan jeg bekræfte at jeg gør i ny og næ — fordi jeg har et team (som JEG respekterer) – der knokler – og som fortjener at få et svar på en høflig henvendelse.

  Jeg synes du skal overveje personligt om du foretrækker at arbejde sammen med selskaber der er ÆRLIGE og TRAVLE… fremfor en POLERET overflade med BS.

  Godt Nytår til dig og dine (oprigtigt og uden hard feelings).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg kan se på din Facebook, at du sender SH chokolade og blomster som undskyldning, samt forventer at hun tilgiver dig offentligt? Hvor er det fesent og latterligt! Latterligt at du overhovedet sender den besked til hende, som er vist i blogindlægget. Tænk at man kan have det i sig! #sørgeligtype #dukanfåenprutatpillei #getoveryourself #hashtagserforfolkunder15 #stopdet

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja og nu skriver han på sin fb at jeg er anmeldt for injurier på trods af at det er ham selv der skriver og offentliggør hele farcen

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Eeej, som han da holder sit ord! #ÆRLIGTYPE

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Også virkelig prof og modent at slutte beskeden med et #.
  Der mangler lige et LOL og ROFL så er det fuldendt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Måske skulle han selv slå ordet pli op !
  Spade

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg så forleden at han skrev til din veninde. Nu nær jeg ser hvad han har skrevet til dig får jeg en tanke jeg blot deler. Det virker meget aggressivt, usammenhængende og dårligt formuleret. Er du sikkert på at det er ham der skriver og ikke hende tossen der stalkede dig? Det håber jeg naturligvis ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja det er ham. Han er bare sådan over for mange

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja det er ham. Han er bare sådan over for mange

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette skov sørensen

  Ja, med deres indstilling og fremgang, så kommer man ingen steder. sådan nogle typer, har ingen brug for. Godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  wow.. Jeg tvivler på at denne virksomhed får succes med den tone.
  Komisk at de snakker om pli, selvoptagethed og opdragelse. – og utrolig professionelt lige at afslutte med et pigefornærmet #.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Sikke en spand lort han sender jer. Lige meget, hvad der er foregået inden hans besked, så kan han da ikke tillade sig at skrive så grimt og nedladende til jer. Er helt gal på jeres vegne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det kan altså fortælles helt kort hvad han er: Nar… Det er ikke dig, der er sensitiv, men ham der er grov og går langt over grænsen for almindelig høflighed og pli! Desuden hvis firmaet er så professionelt og godt, som han giver udtryk for, så forstår jeg ikke at i er blevet kontaktet så sent når det går i luften allerede den 1. januar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne B

  Virker som et utrolig uprofessionelt og useriøst firma, som du ikke har behov for i dit liv. Person der skriver bør selv slå op i ordbogen. Du tog det rigtige valg at prioritere din familie og fravælge dette yderst uprofessionelle kompagni. Godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie larsen

  Hvor er det dog en barnlig/umoden respons fra deres side! Det kan umuligt være et firma, man har lyst til ar repræsentere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Mærkelig type!!!!! Som om du bare skulle haste til fordi DE ønsker du skal være ambassadør ?! Gad godt vide hvilket firma der har sådanne mennesker ansat! #skidesurpådig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Bed ham om at slå ordet komma op! Han har tydeligvis ondt i måsen over succes! You go Girl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hvad I alverden bilder de sig ind? Oven i hatten er det ringe formuleret og med flere stavefejl. Er du sikker på at det er et seriøst foretagende? I mine øjne virker det helt tosset, ikke særlig professionelt og der er da ingen respekt for dig som menneske? Jeg er målløs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig

  Sikke da et fjols. Og virkelig useriøs besked at sende.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille sløjling