Status efter ørelægen

Se hvad jeg har fået lavet

IMG_6009

Det var en usandsynlig træt og rødkindet pige, der igår sen eftermiddag satte sig i Salon Lækker’s frisørstol. Efter meget lidt søvn på 2 dage, kunne jeg knap føre en samtale. Jeg skulle have rykket håret op. Dvs at mit kunstige lange hår blev taget ud og så flettede de nye fletninger, puttede lidt frisk hår i, så nu har jeg meget smukt hår til min forestående Dubai tur. Men håret var ikke det eneste, der fik en tur. Nu er Salon Lækker jo sådan et sted, hvor man både kan få ordnet negle, få spraytan, lavet og farvet hår og også lavet vipper. De kan simpelthen hel shine dig op fra top til tå. Jeg prøvede at få lagt vipper på hos dem for første gang. Jeg snorksov under det meste af behandlingen (som i snorkede…en smule pinligt) Jeg er vild med resultatet som er meget naturligt. Perfekt når man ikke lige har tid nok i et døgn til at putte makeup på,

M tog Arthur i nat, så idag var jeg heldigvis nogenlunde mig selv:)

IMG_6019 IMG_6020

 

4 kommentarer

 • Tina T

  Jeg har overvejet at få lavet vipper men er i tvivl om det er træls når man bruger briller.
  Jeg ved godt du ikke bruger briller men driller de dig når du har solbriller på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg bruger briller i min arbejdstid – og har ingen problemer med vipperne

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina T

   Tak. Så tror jeg, at jeg vil kaste mig ud i det.

   Fik slet ikke skrevet tidligere at det ser super flot ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Girl! You look goooood:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status efter ørelægen