Slutningen på begyndelsen

Min krop 8 måneder efter fødsel

img_8386

Nu da jeg er færdig med tv og Arthur er startet i vuggestue, så har jeg en meget ambitiøs plan om at få gang i træningen! Mit maveskind er meget slap og det vil jeg gerne arbejde med og så skal numsen derop og sidde, hvor den sad før børn! Her er billede af min krop fra igår. Jeg er ikke tyk , men min kondi er elendig og jeg er stadig meget slap.

38d13af0-8461-45fd-8779-e5b854f6e6b3

2 kommentarer

  • My brother recommended I may like this blog. He used to be entirely
    right. This submit actually made my day. You cann’t believe
    simply how much time I had spent for this info! Thanks!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er for vildt af du har født 3 børn! 👍🏻 Hold da op, du ser godt ud 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slutningen på begyndelsen