Kost, træning & plastik operationer

Se hvad jeg har lavet😋

img_8404

Jeg var ude og træne igår. Jeg trænede ben og jeg er SÅ frygtelig øm at jeg ligner en der har skidt i bukserne, når jeg går🙈😂 ungerne spurgte hvad der var galt med mig, da jeg klamrede mig til gelænderet ned af trapperne. Jeg husker ikke at jeg plejer at bliver SÅ øm.

Men apropo mit igangsatte træningsprojekt, så spiser jeg også meget sundere og selvom jeg ligger lidt mad inspiration op her på bloggen, så er der ikke meget af det og det er svært at finde, så jeg har gjort det ligetil og lavet en instagram profil KUN med det mad jeg spiser. Det er sund og nem hverdags mad. Kopier maden eller lad dig inspirere❤💪🏻💋💋💋💋 profilen hedder Easy_healthy_foods

img_8516

 

1 kommentar

  • Christina

    Sådan ser så lækkert ud og godt initiativ 😊👍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kost, træning & plastik operationer