Endelig fastelavn

Sund mad & min vægt

img_9150

Jeg har meget optimistisk lagt planer om at træne hver dag- 5 dage om ugen. Det er bare ikke lige altid at jeg har så meget tid. Arthur holdt jeg hjemme midt på ugen i sidste uge, så der røg der lige en dag og i denne uge holder jeg alle 3 hjemme fredag, så der ryger der lige en dag igen. MEN altså 4 dages træning er mere end jeg nogensinde har trænet før, så måske er det meget godt at sætte et højt mål og så falde lidt af på den og alligevel ramme et godt sted…hvis det giver mening.

Efter arbejde igår trænede jeg 1 time og brugte så 20 min i spaen på at slappe af og samle alle tankerne inden de små skulle hentes. Jeg spiser sundt med fokus på protein og grønsager, men jeg spiser også kulhydrater, da jeg ellers ingen energi har. Jeg vejer nu 62,5 kg dvs. jeg har tabt mig fra 68,5 til 62,5 siden december. Det er “kun” 6 kg på 3 måneder, men det har været uden at sulte og uden at jeg følte at jeg har presset mig selv. Faktisk spiser jeg ret meget, men det er de rigtige ting, med ca. 1 snydedag om ugen.

Jeg gider ikke hvis det bliver for hårdt, det med kosten. Heldigvis er jeg hverken vild med slik og kage eller andre søde ting, så det er meget nemt at holde mig fra. Jeg er tilgengæld ret vild med pasta, men der har jeg fundet et mere proteinfuld alternativ (se billedet herunder) Kulhydrater spiser jeg kun før kl. 14, så er der energi til hele dagen og efter 14. spiser jeg kun protein og grønsager. Jeg vil meget gerne have en flad stram mave igen og så generelt være stærkere og ikke bare tynd.

Her er lidt inspo billeder

img_9151 img_9113 img_9095 img_9041 img_8824 img_9001 img_9147

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig fastelavn