Tjeklisten & dårlige undskyldninger

Ferie shopping

img_9384

Det her er et godt indlæg til dem, der skal rejse om lidt med små børn:) Jeg fandt nogle mega gode badesokker på nettet HER. De er så gode omkring den glatte pool og det varme sand og så er jeg vild med at de sidder blødt omkring foden, så de har fuld bevægelighed.

Vi plejer at bruge en formue på ferie legetøj som vi så må efterlade, fordi vi ikke har plads i kufferten, så denne gang har jeg købt lidt hjemmefra som vi kan bruge igen senere også. Jeg fandt de smarteste strandspande som kan foldes helt sammen og fiskenet som også kan gøres helt små og så nogle hajfinner, men de bliver nok lidt for store til kufferten, men de var også mest til når vi er hjemme igen. Jeg håber på en dejlig varm sommer, så ungerne igen i år kan bruge mange timer udenfor på stranden.

Hajfinner HER // gummispande HER// Fiskenet HER

img_9383 img_9382 img_9385 img_9386

2 kommentarer

  • Anja

    Tak for gode fif ;0)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

    Selvom den swimfin fylder en del i kufferten. Så er den helt genial. Vi har brugt den fra vores datter var 1 1/2 år. Med den og et par luffer kan hun svømme selv, til meget stor fornøjelse for hende. Jeg må indrømme at jeg af den grund har prioriteret at få den med hver gang.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjeklisten & dårlige undskyldninger