Badeglæde

Lækre grå t-shirts

img_2068

Jeg lagde dette billede op på instagram idag og t-shirten har rigtig mange vist interesse for. Jeg kunne desværre ikke finde den igen, så måske den er udsolgt, men jeg fandt en masse andre fede T-shirts HER

6 kommentarer

 • Aisha

  Hej sarahlouise .
  Har lige set et afsnit af forside fruerne og kan simpelthen ikke forstå hvordan du kan udtale dig om sådan nogle ting så snart du får tørklædet på . Du gør jo nærmest grin med os muslimer som er tildækket . Havde aldrig troet at du kunne opfører dig sådan . Er virkelig chokeret . ameen altså måske er du os sådan i virkeligheden og fremstår som en anden på bloggen . WHO knows

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg er virkelig chokeret over mangel på humor hos folk som dig. Jeg kommer gående i en suk og en arabisk muslimsk grinende mand spørger om jeg vil prøve. Jeg synes mange ting i livet skægt inklusiv kartoffel dansker, pølse tyskere og havde jeg taget en bornholmsk folkedragt på, så havde vi også grint af det. Jeg er DØD træt af at folk trækker racist kortet konstant!!!! Skru ned for det selvhøjtidelige!! Det er Danmark og ligesom der er masser muslimer og andre religioner der laver fis med kartoffel dansker og danskerne griner ligeså meget med, så går det da også den anden vej. Jeg siger intet grimt om hverken muslimer eller burkaen. Jeg komplimenterer den faktist!!!

   Jeg er under ingen omstændigheder racist og har aldrig været det!!! Men HOLD DA KÆFT hvor er det ærgerligt at folk mangler selvironi. Folk som dig bør aldrig tage ind og se en comedy show, så får i sgu da hjertestop. Og hvad vil du så kalde de to udenlandske drenge, der laver den der “hva så danskere- hvad sker der for jer” Skal jeg så stå og råbe racister efter dem? NEEEEEEJ for det er humor og ironi. Livet er så meget sjovere, hvis man ikke tager sådan på vej. Det er sgu da klart at der konstant er krig, hvis man så nemt bliver fornærmet! Hilsen en kartoffel dansker 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   TAK!!!

   Jeg er selv pisse træt af racist kortet – Det må efterhånden være godt slidt det kort….

   Er også en af dem der er møg træt af al det hensyn der skal tages, fordi nogen vælger at tro på en fantasi nisse i himlen…

   Slap dog af og nyd livet i stedet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Aisha. Nu har jeg jo ikke set afsnitet… men jeg er næsten sikker på at Sarah er en af de få bloggers som er ret åbent og har slet ikke noget imod invandre og muslimer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine terge

  Man man få den som hættetrøje og jogging bukser hos Utopia clothing. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da også en rimelig fed tekst:-)!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badeglæde