Babyhygge & business

Lidt om at omstille sig

img_2105

Jeg ser i den grad frem til en hyggelig weekend…dvs. lille Arthur er faktisk ikke på toppen idag, så det bliver en rolig weekend for hans vedkommende. Jeg har haft SINDSYG travlt denne uge og har bl.a. været ude og kigge på kontorlokaler til virksomheden. Det er jo en jungle, men jeg har fået indsnævret et par stykker som alle ligger under 10 min fra vores hjemmeadresse og ligger godt i forhold til børnehaven. Det ene kontor ligger faktisk lige på vej til børnehaven, så det kunne være virkelig nemt at smide de små af på vejen.

Det er noget af en omvæltning at gå fra ferie til at komme hjem til opstart af firma. De sidste par dage har jeg slet ikke haft tid til at spise imellem morgenmaden og aftensmaden, så jeg skal lige lære at have snacks med i bilen og det der med at ligge en frokostpause ind imellem møderne, er nok en meget god ide. Jeg nåede dog lige at køre et par ostemadder ned idag og det kan man altså komme langt på. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft så mange bolde i luften. Men det er sindsyg spændende og en fed følelse at se sin idé blive til virkelighed. Så der er ikke så meget glam, de her dage, men mest en masse arbejde.

Mht. kontore så skal jeg have fundet nogle pæne kontormøbler. I må endelig kommentere og linke til inspiration og gode ideer, for jeg er fuldstændig tørlagt for ideer til et fedt kontor:/

img_2106

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyhygge & business