Bluser med flæser

GODT vi gik til lægen

img_3139

Arthur og jeg tog til lægen idag, da vi har hængt i bremsen i snart 2 uger. Vi har været helt synkroniseret først med forkølelse, feber, diarre, så hoste og så mere hoste, men så er han begyndt at få høj feber igen, hvorimod at jeg bare hoster.

Så vi besøgte doktormanden idag, der kunne konstatere at Arthur har mellemørebetændelse!!! Den havde jeg ikke set komme. Jeg tænkte at vi nok bare havde virus. Jeg blev podet for en eller anden lungebetændelse og venter nu på svar og fik en hostesaft med hjem med opium i!!DET har jeg aldrig prøvet før og jeg synes at det er lidt skræmmende at læse, hvad det indeholder… men Hey… hvis det virker!

Vi fik lige handlet ind til aftensmad og så hjem, hvor han gik kold i barnevognen. Egentlig burde jeg nok ligge i min seng og slappe lidt af, men jeg har så meget arbejde at der ikke er tid til den slags luksus. Imens Arthur sov kom Lam fra Sapprocher til møde, hvor jeg fik lov at se den færdig udgave af mine støvletter som jeg har designet. Og den er blevet virkelig fed og jeg er så stolt og glad for resultatet. Det skulle naturligvis fejres med en kamp ulydig kage med 3 slags creme på toppen hehe skoene kommer i butikkerne til august/ september så i må væbne jer med tålmodighed 🙂

img_3135 img_3140

img_3134img_3133

8 kommentarer

 • Maj

  Vi har lige været gennem præcis samme forløb. Snot, feber, hoste, mere hoste, snot, meget mere hoste, INGEN nattesøvn, og så da vi var hos ørelægen for at få lagt dræn på den lille i dag, konstaterede lægen, at den lille havde mellemørebetændelse. Håber, at drænet hjælper plus øredråber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  uh den hostesaft craver jeg nu. Er selv syg, hvor hosten går amok om natten.. hostesaften er rigtig afslappende og den har en god effekt lige når man sluger det.. varm og bedøver, men synes dog virkningen går hurtig over igen… men det er ihvertfald bedre end det andet hostestillende, der findes.. håber du finder ro til natten:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Hvis Arthurs penicilin er den de siger der smager af karamel, så kan du næsten godt opgive med det samme, og bede om den der smager af jordbær. Jeg har aldrig lavet så voldsomme overgreb på min søn, som da jeg forsøge at give ham den der karamel en… Han var ulykkelig, og kastede det op igen prompte! Den med jordbær smag er mere bredspektret, men til gengæld spiser ungerne det :o)

  Kram, og rigtig god bedring til jer!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tubs

  Hi

  God bedring til jer begge.

  Hvor er de smukke blomster fra bordet fra???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Den der hostesaft med opiumsråber er SÅ god. Glæd dig – og godnat 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  En idé kan være, at putte Arthurs penicillin i en frugtsuge (smoothies), så glider det nemmere ned, hvis han vil suge af den 🙂 Det smager sååå grimt.. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Bluser med flæser