GODT vi gik til lægen

Super sund torsdag

REKLAME
img_3167

Ham der den lille prut på billedet forvandlede sig på 24 timer fra feber-ked-af-det til at være helt i hopla. Utroligt hvad medicin kan gøre. Jeg har holdt ham hjemme i et par dage selvom han er rask. Jeg fik at vide at flere havde kastet op i vuggestuen, så jeg ville ikke risikere at sende ham derned lige nu.

Han sad godt placeret (i et must-have af en babystol) på køkkenbordet, imens jeg lavede en af de hel sunde smoothies. Jeg har simpelthen spist så forfærdelig usundt, både på ferien og efter vi er kommet hjem. Jeg vil så gerne ind i den gode rytme, hvor jeg fik spist masser af grønt hver dag. Jeg mixede bland andet  økologisk chorella pulver i, samt byggræs pulver og Acai pulver. Det er alle sindsyg sunde superfoods fulde af vitamine og mineraler. Chlorella pulver indeholder hele 60% protein og stammer fra en encellet grøn ferskvandsalge af arten Chlorella pyrenoidosa. Økologisk Super Chlorella pulver kan hjælpe med at udrense din krop, hjælpe mod kronisk forstoppelse og styrke immunforsvaret og styrke mit immunforsvar er nøjagtig det som jeg behøver lige nu.

Er man vild med udrensning (som kan være godt en gang imellem), så laves der også udrensningskur med chlorella. Jeg har selv brugt udrensningskure efter længere perioder, hvor jeg har været en mad-gris, men nu hvor jeg ikke er på toppen, så er det ikke noget man skal gøre. Udrensning skal man gøre, når man er helt rask.

Jeg har lidt en plan om at jeg for hegulan da, må være rask i næste uge (helst mandag tak) og så SKAL jeg altså lige have en sund uge inden vi skal på ferie, for der er der altså all-inclusive……og et vanvittigt kagebord hahaha

Weightworld har et stort udvalg af slankepulver som alt sammen er udvundet fra naturen og er økologiske. Og både min Acai, byggræs og chorella pulver har slankende effekt på hver sin måde ud over alle de sunde vitaminer og mineraler. Men gå ind og læs mere om det, hvis i skal med på “sund uge” holdet. Jeg tænker at hvis man har 1 sund uge hver måned, så må det da give lidt på bundlinjen i en travl hverdag.

img_3166 img_3165 img_3168

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODT vi gik til lægen