Seee hvad jeg har købt

Lidt om børn der keder sig & enlig mor status

img_3371

Jeg kørte imorges Arthur i vuggestue, hvor han nærmest ikke har været siden han startede pga. ferie, påskeferie og sygdom. Han var så glad og smilede da jeg kørte tilbage igen til Albert  og Alma som på trods af deres skræmmende udseende er i top humør og nemme. Albert stod først op kl. 10 og Alma tog lige 2 timers eftermiddagslur.

Jeg har stadig meget arbejde, der skal passes, så de har fået lov at kede sig og jeg troede egentlig at de ville være helt umulige, men til min store overraskelse, sad jeg og arbejde i en hel 1,5 time uden forstyrrelser. Alma sov og Albert nussede rundt på værelset. Da jeg kommer ind til ham, så har han ryddet op på sit værelse og kigger stolt på mig og fortæller at nu er han ved at lege med sit lego…så helt uden tvang eller på opfordring, rydder det lille mennesker selv op og leger med sig selv på gulvet….Det er utroligt hvad børn kan, når de får lov at kede sig lidt. Jeg synes lidt at vi lever i et samfund, hvor forældrene konstant varter deres børn op i hoved og røv og de underholder deres børn som gjaldt det livet og hiver dem med til alt muligt og de skal gå til så mange fritidsaktiviteter som muligt. Men jeg tror at det er rigtig godt at kede sig en gang imellem, da det udfordrer deres kreativitet og tvinger dem til at tænke selv. Det er måske bare mig, der fornemmer den tendens?

Arthur sover bedre efter han fik medicin imod mellemøresbetændelse, men de 2 store har kaldt en del gange i nat, så jeg er pænt træt (derfor skåner jeg jer også lige for grimme billeder af mig lol) Vi spiste hos farmor og farfar igår og de var så mega søde at give hos rester, nybagte boller, kødsauce og andet snack med hjem, så jeg ikke skulle bruge tid på aftensmad de næste 2 aftenener. Det er sgu ret så vidunderligt med sådanne nogle svigerforældre. Og nu vi taler om at være heldig, så modtog jeg også den smukkeste buket blomster fra M idag! Tænk engang….han sender simpelthen blomster selvom han sidder i Kina…. DET havde jeg sgu ikke regnet med.

Jeg har meget respekt for de kvinder, der alene opdrager 3 så små børn, for HOLD DA MAGLE, hvor er man sat til dørs uden nogle former for pauser, når de er syge. Jeg “lever livet” som enlig mor disse dage og jeg er fuldstændig kørt over. Jeg køre bare non-stop indtil jeg går i seng, hvor jeg så også er oppe og rende. Om aftenen sidder jeg og gennemgår mails og så i seng, for i de her dage har jeg ikke haft tid til at arbejde om dagen. Jeg er meget taknemmelig for at M og jeg sørger for at holde sammen. Heldigvis får jeg jo lidt hjælp fra aupairen. Hun er skøn at have, nu jeg slet ingen familie har herover på djævleøen, men det bliver jo aldrig ligesom at have sin mor tæt ved sig:)

img_3372 img_3366 img_3367 img_3370 img_3369

 

 

6 kommentarer

 • Mette

  Jeg oplevede det samme i påsken med min på 3,5 hvor vi var 10 dage i sommerhus (med virkelig mange regnvejrsdage). Så snart han kedede sig i 2 min. spurgte han automatisk; “hvad må jeg få at spise” og “må jeg se noget tegnefilm” og når vi så sagde nej til begge dele, gik han og mukkede over det, hvorefter han gik igang med at bygge lego, lege med biler eller lign., og var igang i lang tid. Jeg er helt 100 på du har ret. Gu’ skal de kede sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er pædagog og lærer og oplever hver dag hvordan forældre opvarter deres børn i hoved og røv(undskyld sproget)og taler om alt det som deres børn render til.børn har brug for at kede sig:)det gjorde vi da også da vi var børn og det lærte man da af og havde det sjovt alligevel;)tror forældre nurser om deres børn idag pga de har dårlig samvittighed over at de faktisk ikke har tid til deres børn pga de skal løbe maraton osv..rigtig god blog du har;)hilsen en trofast læser på 38 år;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Giver dig helt ret; tror det er rigtig sundt at børn keder sig en gang i mellem! Da jeg var lille var det altid i sådan nogle situationer, at jeg fandt på de skøreste leg og idéer 😃 Og hvis jeg sagde til min mor, at jeg kedede mig fik jeg beskeden ‘intelligente børn keder sig aldrig’ også var jeg jo ligesom tvunget til at finde på noget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Hvor er dine mega fine marmor krukker til bestik fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, føler med dig med tre børn. Jeg synes, det er vanvittig hårdt, når jeg til tider er alene med en enkelt. 😬
  Mht. det med at kede sig vil jeg give dig ret. Jeg skrev også lidt om det i påsken: http://psykobloggen.dk/rolige-dage/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seee hvad jeg har købt