Lidt om børn der keder sig & enlig mor status

Se vores nye skandinaviske plakater// Hometour

Sponsoreret af Desenioimg_3397

Mange har spurgt ind til indretningen i vores hjem og især efter at vi friskede hele huset op med nye smukke plakater, så har en del spurgt ind til hvor de er fra. Både køkken, stue og børneværelset har fået et lille ansigtsløft. Det er helt utroligt, hvad et par plakater kan gøre ved looket i et hjem. Og så kan man både bare stille dem på borde, skænker, hylder og hænge dem op.

I køkkenet har vi fået et ret stort fedt billede med en ko og beskrivelse af, hvor de forskellige dele sidder og ærlig talt, så er det da ikke noget jeg helt havde styr på før. Så det billede er perfekt i køkkenet sammen med billedet af en ananas, der lige giver lidt farve. Rammerne kan man også nemt bestille i samme omgang på Desenios hjemmeside og det er nok en af de ting, jeg elsker allermest ved den side, istedet for at man skal 2 forskellige steder hen og købe fotokunst og rammer.

Albert har også fået et nyt billede med en sød tekst og stuen har fået lidt til vores blad-hjørne:) Derudover købte jeg også 2 billeder til en kommende barnedåb. Billeder er den perfekte barnedåbsgave eller bare genial gave uanset.

Jeg er så heldig at jeg må give jer en rabatkode, der giver HELE 25%. Brug koden SARAHLOUISE i perioden d.25 til d. 27 April for at få 25% rabat på din ordre hos Desenio (Koden er ikke gældende på: håndplukkede/exclusives plakater og rammer/plakatophængere/clips)

img_3398 img_3400 img_3395 img_3399

6 kommentarer

 • Pernille

  Hej Sarah Louise

  Hvor er din køkkenrulleholder fra?

  På forhånd tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Den rabatkode er bare så kærkommen, da jeg mangler billeder i mit hjem, så nu er 4 plakater i forskellige str. på vej i min retning 🙂 Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Sarah Louise. Jeg vil gerne høre hvor den super fine blad-holder er fra? – Så flot. På forhånd tak ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Hej Sarah!
  Hvor er dine marmor krukker bestik holder fra?
  Jeg har ledt og ledt efter dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om børn der keder sig & enlig mor status