Stilletimen

Dejlig ferie & det med at folk skal holde deres K….

img_4052

Der er ikke så meget andet at sige end at vi bare har det lækkert!! Vi daser, leger, spiser og  sover. Det er også blevet til gåture på stranden og lidt shopping. Vi er ganske enkelt slet ikke klar til at komme hjem hehe meeeen der går ikke længe, før vi skal vende næserne hjem af. Men så er det jo heldigvis hjem til et smukt forårsvejr!!

Idag var der (igen)  en, der synes at hun på min insta skulle fortælle mig at hun ikke synes at det så ud som om at mine børn havde det sjovt (som om jeg død og helvede tvinger dem til at tage billeder, hvilket ikke passer og hvilket også er grunden til at i nogen perioder ser man eks. ikke Albert, hvis han ikke gider) og hun ikke kunne lide at jeg lagde billeder op af dem……. Jeg begriber simpelthen ikke at folk tror at de kan tillade sig at kommenterer på den måde. Jeg ville ALDRIG skrive sådan en kommentar på en fremmeds instagram. Ja jeg er kendt, men stadig en fremmed og et menneske som folk derude i virkeligheden ikke ved noget som helst om. Det er KUN nære venner og familie som kender mig/os rigtigt.

Det er da helt ok at folk vælger IKKE at vise sine børn på de offentlige medier, men det gør JEG, ligesom de fleste jeg kender også gør og det skal folk altså ikke blande sig i. Pas jer selv og hold jeres ligegyldige meninger for jer selv. Og det er generelt og ikke kun over for mig.

Det er helt håbløst at folk sviner kendte til helt uden ansvar. Hvis jeg gik ind på de folks instagram som sviner mig til, så ville jeg også helt sikkert finde ting, jeg gør anderledes, men jeg kommenterer da ikke på det, for det RAVER ikke mig!!! Og man ved i virkeligheden heller ikke noget ud fra billeder!! Jeg bliver konstant overrasket over,  hvor stupide nogle mennesker er. Jeg bliver pisse fornærmet og ja folk bliver bare slettet og blokeret. Jeg finder mig ikke i det og blokere tager 2 sek. Så hvis folk vil have GLÆDEN  af at FÅ LOV til at følge mit liv og min familie, så forventer jeg en positiv tone. De der typer, der bare sidder hver dag og hidser sig op og sviner folk til på Nationen, fb, insta og blogs…. seriøst…. kig lige på jer selv i spejlet og spørg jer selv, hvorfor i har det som i har det. Og så løs jeres issues istedet for at få afløb for den dårlige energi på de sociale medier. Det er pinligt for JER (de ved selv hvem de er) alle dem i sviner til fortsætter lykkeligt deres liv på trods af jeres uforbeholdne ligegyldige ytringer, så det er jo REN spild af jeres egen tid som i kunne have brugt på at blive gladere mennesker.

Vi har nok er lidt specielt liv pga. mit arbejde som bl.a består i at blogge og lave tv, men vi har et dejligt liv og jeg ville ikke bytte det for noget andet. Vores børn er de sødeste, gladeste og mest velopdragne børn og det siger alle der møder dem. Jeg er PISSE stolt af min familie og det jeg har fået skabt. Og synes nogen noget andet- så hold det for jer selv og HOLD JERES KÆFT!!!!. Folk har sgu for lidt at gå op i!!!! P.S ingen dyr eller børn led overlast da billederne i dette indlæg blev taget!!!

img_4315 img_4316 img_4415 img_4524 img_4528 img_4720 img_4722 img_4723 img_4529 img_4605 img_4606 img_4607 img_4608 img_4610

27 kommentarer

 • Tine

  Kære Sarah Louise
  Som offentlig person vil du konstant møde den slags mennesker. Det vil aldrig stoppe. Det eneste de ønsker er at påvirke dig følelsesmæssigt, og når du kommenterer på deres opførsel føder du på deres behov. Aller aller bedste våben mod disse mennesker er IGNORER IGNORER IGNORER

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kææft hvor skulle folk skamme sig! Jeg gir Louise helt ret. Utroligt hvad folk tror de kan tillade sig :(((

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rune

  Du er bare så lækker mand!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Der er nogle kendte personer, som jeg personligt slet ikke kan udholde, de personer følger jeg ganske enkelt ikke på Instagram. Det er jo min egen sag, at jeg synes de personer er latterlige, og der er sikkert andre der synes de er fantastiske. Hvis nogle mennesker synes du, Sarah, er en dårlig mor, irriterende etc, så forstår jeg virkelig ikke hvorfor de tjekker din Instagram ud – jeg undres…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heila

  Forskellen på at folk der kommentere på dine sociale medier er, at du lever af dem.
  Og dem du beder om at holde kæft, dem tjener du penge på, hvis de går ind på dine sider og trykker på dine afflicates.
  Så hvis du er glad for din indtægt, så skulle du måske skrue lidt ned for retorikken.ups… bliver jeg mon nu, blokeret…ærgeligt, det er ikke mig der mister penge 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lea

   du er da latterlig at høre at på. Det giver squ ikke nogen ret til at svine folk til, men din mor har nok glemt at opdrage dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

   Lige min tanke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Hvor er du dog et sørgeligt menneske Heila!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Du tager ganske enkelt fejl. Jeg tjener ikke penge på idioter som dig, der får et kick ud af at brække sig i mit kommentar felt og nej det er da en fejl i din opdragelse at du tror at du og andre kan kommentere som i vil, hvis folk er kendte.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Hvor er de fine blå kjoler fra???
  Min datter vil så gerne have vi har den samme kjole😃😃😃😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zandra

  Hvor mange kufferter har I med ud og rejse? Er det ikke svært at rejse med tre børn og opbakning i form af kufferter og klapvogne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej sarah Louise.
  Jeg tænker at det er dem der skriver sådanne stupide kommentarer der dybest set har lidt “overlast”.. Misundelse er sådan en grim ting og honestly, så ser dit liv virkelig skønt ud og dine børn ser skønne og harmoniske ud og det kan sgu være svært for nogle at kapere og glæde sig på andres vegne. Keep it up og bloker away! En klog kvinde sagde til mig forleden at jeg skulle fysisk ryste dårlige energi af mig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Sarah .

  Ja jeg synes nu at det er fedt at du også viser os læsere at ikke alting er rosenrødt konstant. For Sådan er livet jo. Nyd det sidste af ferien .

  Knus Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Dyr? Ha ha der er sku da ingen dyr på nogle billeder. Du er så sød. Dejlig ferie til jer 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Jeg korser mig hver gang jeg støder på de kommentar. Tænk at man faktisk kan få sig selv ril det. Uhhh tænk at de ikke engang flover sig selv over at man bare SKAL have sine negative meninger ud til fremmede mennesker. De skulle måske holde det til deres veninde eller psykolog.
  Men skøn familie du har Sarah. Jeg er gravid med nr 2 og får allerede lyst til nr 3 😅👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ja som jeg vist har skrevet før ville jeg sgu gerne være barn i jeres dejlige familie. Go ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er jeres blå kjoler fra?
  Man skal da være godt dum el mega jaloux for at sige at dine børn ikke har det godt! De har da det bedste liv med far og mor! Mig må du gerne adoptere

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica

   Min datter og jeg har også kjolerne.
   De er fra pomp delux. De laver tøj op til størrelse 14 år mener jeg. Men er man ikke så stor, kan man godt klemme sig i deres løse designs 😉.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Tror faktisk det hedder op til 17 år nu 🙂 det går fra str. 62 til 170. Jeg er en lille medium og kan godt passe deres str. 170 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mimi

  Folk er idioter.

  Kan vi btw få lidt flere badebilleder af din mand? 😛 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  godt indlæg😊Og super god blog du har og skønne billeder du altid lægger ud!!jeg elsker at følge dig!!jeg tænker også tit når jeg ser folks kommentar rundt omkring på de forskellige medier hvad filan de bilder sig ind at skrive sådan!jeg tænker tit når folk kommer med dumme/sårende kommentar at de er hamrende misundelige.ikke at det er i orden det de gør men jeg tror det skyldes misundelse.de skulle tage at få sit et liv.sara hvor i verden er i? Det hotel i bor på ser super lækkert ud!!vil du skrive hvad det hedder😊Det kunne måske være et sted man kunne tage til i sommerferien😊Fortsat god ferie til dig og din skønne familie😊Og vær lige stolt af dig selv og det du har udrettet😊😊du er meget inspirerende😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah

  Jeres børn ser da altid mega glade ud. Alle billederne hvor er på så de glade og tilfredse ud. Elsker at følge dig og din familie. Nyd resten af ferien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Er din børn ikke bare umiddelbare lige som alle andre børn?😊😊 nogen gange gider de billeder andre fang gider de ikke. Sådan er det jo bare. Syntes de ser sunde og glade ud. På jeres “sang” videoer ser de fri, trygge og glade ud. Keep on rocking😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Alma ligner ellers virkelig en der lider nød, sådan som hun daser i hendes badering 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Ja, det er næsten på grænsen til børnemishandling 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beate

  “RAGER” ikke “RAVER” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hørt…..jeg er nærmest i chok nogle gange når jeg ser på forskellige medier hvordan folk ytre sig. Hvad er det lige der får folk til at tro de kan sige hvad som helst, og tit meget gr5imme ting, til mennesker de slet ikke kender. Jeg synes det er sjovt at følge dig og dit liv, og hvis der er noget jeg ikke er enig med dig i, ja så holder jeg det da for mig selv…..du gør det godt, så klap på skulderen fra mig til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilletimen