Livet som græker

Ude godt, men hjemme bedst

img_5441

Igår fik vi endelig “fit to fly”!!! Så vi fik pakket i en fart og igår eftermiddags var vi igen på dansk jord. Selvom sol og ferie er skønt, så var det vidunderligt at komme hjem.

Jeg glæder mig til at komme igang med arbejdet igen og jeg skal også til at lave noget tv, så jeg kommer bestemt ikke til at kede mig over sommeren og så har jeg lige en sko serie, der kommer på markedet efter sommer.

Jeg glæder mig som et lille barn til at præsentere den nye virksomhed for jer. Det er en ide, jeg har arbejdet på siden december sidste år og jeg er sikker på at i synes at det er ret genialt. Vi er 3 stærke partnere, der er gået sammen og konceptet kommer alle forældre til gode. Så snart at timingen er rigtig, så afsløre jeg detaljerne.❤️❤️

img_5458

 

 

2 kommentarer

 • Dejligt at i fik lov at komme hjem! Det er da en mors værste mareridt at være fanget på ferie, med en syg baby.

  Glæder mig til at se om konceptet også kommer mødre som mig til gode 😉

  Ps. dejligt at se dig på tv! Det giver et meget bedre billede af hvem du er, når man nu trofast læser med her!

  / http://www.livetsomungmor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Sarah. Hvor er din smukke kjole med palmer fra, på et forrige indlæg?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet som græker