Vigtigheden af madpakker & kjoler

Om at skrue op for tempoet & hjælp til barnedåb

img_5585

Det gav mig et sug i maven, da jeg stod op imorges. Følelsen af at være igang, er det bedste jeg ved. Jeg har det lidt som om at jeg sidder i en rutschebane i tivoli de her dage. Jeg ved ikke rigtig om den der følelse i maven er mest spændning eller frygt lol.

Min nye direktør post har i den grad sat sit præg på min hverdag og fylder nærmest alt. Men ud over den post, så skal sko designs snart på gaden, jeg indspiller tv OG så har vi altså lige en 1 års, 4 års, 5 års og MIN 35 års fødselsdag SAMT en barnedåb, der alle sammen skal afholdes inden oktober….oveni i lanceringer, virksomhedsstart og tv. Nu er nok et meget godt tidspunkt at begynde at dyrke noget find-roen-i-dig-selv agtig, så jeg kan bevare overblikket. Heldigvis er det hele noget jeg synes er mega fedt og når noget drives af positiv energi, så er der næsten ingen grænser for, hvad man kan klare.

Apropo 1 års, så skal vi fejre Arthurs 1 års fødselsdag lige om lidt. Den dag er nok lidt ekstra speciel, da vi jo engang ikke vidste om vi fik ham med hjem. Jeg husker tydeligt en dag, hvor jeg sad og græd ned i respiratoren og næsten ikke kunne finde et sted at nusse ham for alle nåle og ledninger, der sagde den søde sygeplejerske “bare vent…lige om lidt fejrer i hans 1 års fødselsdag”  Det var lidt svært at forestille sig dengang, men nu er dagen kommet og opholdet på neo føles som en ond ond drøm. Så ja!! den dag skal sgu fejres med et brag!

Jeg kunne godt tænke mig en rigtig flot kage til Arthur, så hvis nogen har nogle gode ideer, så del endelig i kommentar feltet. Og del også gerne ideer til indslag og ideer til festen generelt. Jeg har lidt meget om ørene, så det kunne være fedt, hvis i kunne tænke lidt for mig hehe

img_5578

img_5591

15 kommentarer

 • Annette

  Hej Sarah Louise.
  Mht. skønne Arthurs 1års fødselsdag, kan jeg kun sende mine varmeste anbefalinger, hvis I vil opleve en lækker & anderledes dessert i stedet for den traditionelle lagkage. Tjekhttp://www.wrappers.dk/: 🙈😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sarah 🙂
  Jeg læste dine tanker omkring kage, og vil tilbyde min hjælp, hvis du er interesseret. Jeg har stor passion for kager og har en blog med mine opskrifter. Min blog hedder http://www.kageliv.bloggersdelight.dk hvis du skulle få lyst til at se nogle af de ting jeg har lavet. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har lyst til at høre yderligere ang kage.

  Mange hilsner, Nanna Broe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nan

  Hvad med den her:
  https://worldoflemon.files.wordpress.com/2013/04/screen-shot-2013-04-29-at-3-49-23-pm.png
  En opsats med macarons. Så kan børnene tage den smag og farve de ønsker :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaamen, hvor tiden dog flyver afsted -er det virkelig snart 1 år siden den lille seje fyr kom til verden:-)
  Stort tillykke, når dagen kommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Siesta bageri i Trørød laver flotte og velsmagende kager!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gritt Persson

  Grannys house laver nogle lækre og flotte kager. De lavede til min datters navngivning. Kagen var et meget stort hit! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Min lillesøster – Trine Marie Jensen på Facebook – hun lavet de flotteste kager!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine

  Hvad sker der med alle de strømper på dit bord 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Evgeniya som har dreamcakes lavede min bryllupskage og hun laver især også til fødselsdage og dåb – udover at de er FANTASTISKE smukke, så smager de afsindigt GODT! Hun bringer endda ud, så prøv at tjek hende ud på enten facebook eller instagram 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Tema til Arthurs fødselsdag kunne være “Bananer i pyjamas” en kage der havde de figurer og farver 🎂🎂🎂

  Og så dejligt at i er hjemme igen, selvom vejret ikke er det samme, håber du husker at trække vejret, mellem alt det arbejder du har om ørene, selvom du nyder der 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  La Glace laver altså bare de skønneste kager, hvis du tænker at bestille en kage.
  Og hvis det skal være lidt mere budgetvenligt, så laver lagkagehuset sørme også nogle lækre fødselsdagskager. MUMS! Og tillykke med den lille fighter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Kære Sarah
  Jeg sidder lige nu med mit barn indlagt på neo og kan næsten ikke forestille mig at vi nogensinde kommer herfra… Tak fordi du deler dit liv og tanker, jeres historie og lille Arthurs kamp ligger i baghovedet og skaber lidt håb forude, når dagene herinde er alt for uoverskuelige. Jeg håber at I får den bedste 1-års fødselsdag når dagen kommer!
  Kh fra neo

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vigtigheden af madpakker & kjoler