Om at skrue op for tempoet & hjælp til barnedåb

Is & retsag

img_5676

Efter jeg havde knoklet r…. ud af bukserne hele dagen, var det befriende at hente de små og i børnetempo købe is og nyde en ret så varm forårsdag og få lidt luft til hjernen.

Mit hovede er godt fuld for tiden og jeg havde næsten lykkeligt glemt alt om stalker-sagen. Det var lige indtil at jeg blev ringet op og fik at vide at nu er retssagen en realitet og jeg er kaldt ind og skal vidne. Selvom jeg ikke længere er ligeså bange som før, så kigger jeg mig altid en ekstra gang over skulderen og går aldrig alene om aftenen, fordi angsten for at hun pludselig dukker op, stadig sidder i mig.

Tiden er en fantastisk ting og heler vitterligt alle sår. Men nu jeg kender dato for retssagen og ved at jeg muligvis skal stå ansigt til ansigt med en som ønsker at skade mig, så får jeg helt ondt inde i maven. Ungerne får lige ekstra kram her til aften😞

1 kommentar

  • Sesilie

    Hej Sarah.
    Hvis du ikke er klar over det, så har du mulighed for at få en bistandsadvokat. Han eller hun vil også kunne hjælpe dig med at begære den tiltalte fjernet fra salen, mens du skal give forklaring. Det er ikke sikkert det kan lade sig gøre, men det var måske et forsøg værd.
    Pøj pøj.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at skrue op for tempoet & hjælp til barnedåb