Bikini med fryns

Malkepige til spontan grill

img_5880

Helt spontant endte vi hos Bucherne efter ungerne blev hentet i børnehave og da jeg mødte Jackie på vejen, tog hun og hendes unger også med. De er alle sammen så dejlig spontane som jeg selv. Det var ikke noget vildt, bare skøn grillmad og hygge og så hjem inden 20. Vejret bliver jo helt fantastisk de næste dage!!

Jonas drillede mig med min kjole og sagde jeg lignede en malkepigen, men jeg holder altså på at min blå-stribet kjole er fab!!😂😂

img_5879  img_5902 img_5903

img_5899 img_5904img_5878img_5901

5 kommentarer

 • Sandra

  Jeg er enig med Jonas, jeg synes også det ligner en malkepige kjole 😄 Eller måske mere i stil med Det lille hus på prærien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birte Madsen

  Ved godt det ikke har så meget med dit opslag og gører , med kan du ikke opfordrer Bucherne til og åbne butikker i Jylland , sad en hel time i går og kikkede deres web shop , hold op de har meget lækkert . God weekend til jer ☀️🍹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Den er så fin den kjole 😍 hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vil du ikke spørge Jackie hvor hendes flotte sandaler er fra? God weekend:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Sarah Louise (: Jeg ville høre om jeg måtte spørge dig, hvor dine sneakers er fra ? – synes de er ret fede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bikini med fryns