Den perfekte gallakjole???

Om at rejse fra sine børn

ferie3

Jeg har kun været væk fra ungerne meget lidt siden de blev født og det har kun været arbejdsrelateret og højest i 4 dage 1 gang og anden gang var det fra fredag til søndag. Men imorgen rejser jeg igen i forbindelse med nogle tv optagelser, men denne gang er det HELE 5 dage. Jeg har haft så travlt at jeg ikke har haft tid til at mærke efter, men nu her dagen før, får jeg helt ondt i maven. Det er ikke så meget pga. de store, for de kommer til at hygge sig og far har lavet sjove planer, men det er mest den lille Arthur. Jeg har aldrig været fra ham så længe og det føles ikke helt rigtig at være fra ham. Far har ham heldigvis (næsten) ligeså meget som mig, så han er lige knyttet til os begge, så det skal selvfølgelig nok gå….men alligevel…:(

Det går og så så stærkt med ham lige nu. Han har droppet sin ene lur  og sin natflaske og igår rejste han sig op fra gulvet uden nogen støtte fra noget eller nogen og stod i et kort sekund helt selv med et kæmpe stort stolt smil. Jeg kan ikke bære at gå glip af noget som helst. Han er jo min sidste baby og jeg vil suge alt til mig. Men afsted skal jeg og jeg vil prøve at få det bedste ud af det.

ferie2

5 kommentarer

 • Ditte

  Jeg elsker dine sandaler på det øverste billede 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Opfølgning på hvad? Jeg synes ikke lige jeg har læst at der var noget galt I mellem dem 😳. Og hvis der var så skulle hun nok selv fortælle det hvis hun havde lyst, jeg mener ikke at vi skal forvente eller kræve at hun skal fortælle os alt bare fordi hun har en familieblog 😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • l

  Jeg har også ventet på en opfølgning siden ferien. Kunne også godt tænke mig at høre om din familiesituation da det jo er en stor del af dit liv og du jo har en familieblog 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvad mener du med, at M har Arthur næsten ligeså meget som dig? Altså jeg kan ikke finde ud af det, er I kærester eller ikke? Jeg har ellers fulgt dig tæt siden Arthur blev født, og jeg har ventet længe og i spænding på en opfølger til det indlæg, du lavede om dig og M, da I var på ferie. Kh en nysgerrig men trofast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Mener bare at han er lige så knyttet til sin far og ja vi har hele tiden været kærester…. synes jeg da er ret tydeligt. Vi er lige kommet hjem fra ferie sammen 😊😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte gallakjole???