Om at "miste" sin baby

Hvem er fotografen?

img_0718

Et spørgsmål som jeg får rigtig ofte er, hvem tager dine billeder? Altså ud over mine mange selfies, så er det meget forskelligt, hvem der tager mine billeder. Imorges var det eksempel lige Albert, der gerne ville og ellers er det en veninde eller en vildt fremmed. På restauranter er det oftest en tjener og er man ude steder, så spørger jeg bare om en ligge kan tage et billede:)

Billederne her er fra imorges. Alma og jeg synes selv vi så ret nice ud, så den slags morgenfriskhed, skulle vi da lige have et billede af hehe min fede nye sneakers med blomster på er fra BUCH copenhagen

img_0726 img_0725 img_0724

 

2 kommentarer

  • Monica

    Hvor er dit hvide sæt tøj fra? Er det mon top + shorts eller en dragt? Flot ihvert fald og cool styling med læderjakken 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hov, hov, Alma – hvad er det for en lille strit-finger? Haha… 😀 I ser for dejlige ud begge to og fotografen er da bare SUPERsej!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at "miste" sin baby