Blækspruttemor har fået HELE turen

Min første date efter bruddet

img_1869

Jeg er blevet inviteret ud at spise af en rigtig sød gut (tror jeg nok…kender ham jo ikke sådan rigtig) og så prøvede jeg at forestille mig selv ankomme på restauranten, måske går snakken godt og man ses igen og jeg kan egentlig forestille mig alt lige indtil at jeg når til det der med at en dag, så skal mine børn måske introduceres for en anden mand….DET kan jeg slet ikke få til at føles rigtig. Og selvom det er ved at være nogle måneder siden at vi gik fra hinanden, så føles det stadig som om at jeg gør noget ulovligt ved at date andre…hmm..hvornår går den følelse over?

 

14 kommentarer

 • Karina

  Det er klart, at du har den følelse. I har opfostret 3 børn, og har haft en fortid sammen, som et par og som forældre. Men der er jo en grund til, at man går fra hinanden?? Man kan jo sagtens have et godt bånd sammen som forældre, selvom mor og far ikke er sammen mere, kan man sagtens ses selvom man måske har fået en ny kæreste. Og sådan er livet bare! Nogen er bare ikke egent til at skulle være sammen resten af livet. Og hvem ved, om ham den nye bare er the one, og bare kan mega godt sammen med børnene. Man finder aldrig ud af det, hvis man ikke kommer ud af sin trygheds zone og prøver! Men i starten er alting bare svært at skulle omstille sig på at ens hverdag ikke bliver som før 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmmm, tænker at du ikke er helt færdig med din eks, siden du føler det sådan……og det er en ok følelse, som du bør tænke over:-)
  Tag det fra en erfaren rotte;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Tror ‘bare’ du skal prøve at være i det. Ikke tænke frem på alt det med børn osv osv. Nyd at date og se hvad der sker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Det kan være vildt svært at gøre, men som altid i livet (lyder rigtig filosofisk i know) prøv at blive i nuet. Prøv ikke at tænke på fremtiden om hvordan det bliver at introducere dem for en ny mand. Fordi de forestillinger du gør dig nu, er ud fra det ståsted du befinder dig i lige nu. Når tiden kommer til at introducere ham eller en anden, så har du en række oplevelser og erfaringer som ændrer dit ståsted og tanken vil ikke virke på samme måde forkert, i fremtidens “nu”. Et skridt ad gangen – hav tro på at alting skal nok gå lige præcis som det skal 🙂 håber det kan være til lidt hjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Første skridt er at date en anden….

  Resten kommer en dag, måske først efter 67. date….Who knows.
  Men for nu, tror jeg ik du skal længere frem end bare afsted på første date – Good luck 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er smuk og fortjener al den lykke du kan få!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gina Ilum Gade

  For mig føltes det først rigtig den dag jeg blev rigtig glad for ham, og kunne forene mig med tanken om ikke at være en “familie” mere. Så jeg prøvede blot at nyde de gode stunder som “Gina tid” hvor jeg følte mig som “date/kæreste” og kunne nyde jeg var afsted som mig og ikke som mor. Jeg følte først efter lang tid at jeg havde “ret/kunne tillade” mig selv at tænke på mine følelser frem for kun at fungere som mor, og hvad der er bedst for dem. Som udgangspunkt føler jeg det er sværere her efter et forhold på 11 år med børnenes far, at finde “ægte” følelser for en anden, fordi mine følelser var meget blandet med det at være mor og tænke på dem først.
  Så mit bedste råd er at betragte din “single” tilværelse som alene tid- hvor du suverænt bestemmer hvor tæt og hvor hurtigt du synes/tillader det at gå…..med at komme ind på en anden fyr igen. Fremfor at det er børnene/dine følelser som mor, der afgør hvornår du føler det er rigtig at præsentere dem. Ordet “Løvemor” er helt korrekt at bruge for mig, da jeg kunne bestemme tempoet og lade mig forføre og hengive mig selv præcist i mit tempo. Når dagen kommer og du bliver SÅ glad for fyren, at du naturligt glæder dig til at præsentere dem for hinanden- så lover jeg dig det vil føles helt naturligt, ellers er det ikke den rigtige…..og vent hellere til du kender fyren sp godt at du har set ham fra alle sider…. forstået på den måde, at vi mødre jo helst ser at den næste er den helt rigtige Mr right, og ikke er i tvivl om at der er kæreste potentiale…. måske skal du kysse mange frøer, før Mr Right dukker op igen❤️ Held og lykke med kærligheden og “alene tid” – jeg lover dig du en dag vil nyde den frihed/frirum🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  Hmm kan godt forstå følelsen. Den er sgu svær. Men jeg vil sige, at en date jo ikke behøver at betyde det helt store. Tænker at du som kvinde vel også har behov for lidt sjov/voksenhygge, så en date skader vel ikke når nu børnene ikke behøver at bliver inddraget fra day 1. En dag vil det nok komme at børnene skal møde en potentiel ny mand, men det er vel også ok. Jeg tror med din livserfaring, målrettethed osv gør at du næste gang finder “den rigtige” for dig.Håber du finder den rigtige beslutning:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bettina

  Er der ikke bare en lille bitte spinkel chance for at I går tilbage til hinanden? Undskyld, jeg spørger, men blev bare så ked og skuffet, da jeg læste om bruddet og I har jo været igennem SÅ mange ting og klaret meget. Igen undskyld hvis jeg går over grænsen med mit spørgsmål.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bettina

   Skuffet fordi jeg så jer som sådan et stærkt team og en smuk familie, men alt er selvfølgelig ikke altid som det ser ud til….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når du møder den rigtige, vil det ikke føles forkert at tage ham med hjem til dine dejlige børn. Men der går jo selvfølgelig nogen tid før, man finder ud af om det føles rigtigt. 😊
  Og det er på ingen måde ulovligt at tage på date. Dit nye liv starter nu. Og hvis du føler dig klar til at date, så gør du det. Men det er jo klart at man er lidt usikker i starten. Man skal jo lige lære hvordan det er at være single og begynde at date igen. 😊
  God date

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Jeg synes ikke det er en nødvendighed at han skal hjem og møde dem. At leve et liv som mor og et andet som kæreste (når børnene ikke er der) er jo også en mulighed, i lang tid eller så længe men føler det er det rigtige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Det tager nok lang tid , især når i har børn sammen. Min egen erfaring da jeg får mange år siden blev alene med mine 3 drenge. I vil stadig Ses og havde kontakt da i har børene samme. Derfor vil der der nok altid være en eller anden følelse overfor hinanden. Man vil jo kun sine børn det bedste. Mit råd…syntes du skal tage ud og spise/date og nyde den tid du kan få for dig selv. Husk man er ikke kærester eller gift ved en god middag/date. Kommer helt af sig selv,når du selv føler dig klar til noget mere og varmere. Held og lykke 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Tror det går over når man er helt afklaret i hjertet med sine følelser for sine børns far at det er HELT slut. Og ikk kun fornuften i hvorfor man gik fra hinanden. Måske det først kommer når dine børns far finder en anden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blækspruttemor har fået HELE turen