Arthur den frygtløse

Børns sympati evner & de mange hatte

img_2817

Jeg skal snart have et helt walk-in closet kun til hatte….(altså en fiktivt walk-in, til fiktive hatter i det virkelige liv). Jeg synes at jeg jonglerer så mange roller for tiden at jeg virkelig skal holde tungen lige i munden. Jeg startede morgenen ud med at sørge for at de små blev klar og kom i bh og vugger, så havde jeg et tlf møde om min kommende sko-linje, da der er forsinkelser på levering til danmark, så skulle jeg drøne ind til kbh K for at holde et stort pressemøde for mit/vores kommende tv program Forside fruer og så tilbage på kontoret og arbejde med at lave tilrettelser på Boogiloo.dk. og om lidt leverer Nemlig.com maden og så skal der hentes yngel, hygges med kaninen, leges, laves mad, lidt mere hygge og så i seng.

Vi har fået en kanin af flere årsager. Et er at jeg altid selv har haft kæledyr og de gav mig virkelig meget glæde, men en dybere årsag er at man udvikler børns sympati og empati, når de ser og lærer, hvordan man skal behandle andre levende væsener. Arthur ved allerede nu at han skal være forsigtig og ikke skrige kaninen lige ned i hovedet. Jeg har før oplevet børn opføre sig meget usympatisk imod dyr og sådan vil jeg ikke selv have at mine børn bliver, så en kanin er et rigtig godt medlem til familien, der giver dybere mening og er grobund for en masse hyggelige stunder. Af samme grund sagde jeg også ja til at passe en af Boogiloo pigernes hund, da hun skulle passe sit aftenjob. Hendes virkelige lille og meget søde hund, bragte STOR glæde hele eftermiddagen og så var det faktisk liiidt hyggeligt at have sådan en lille pjuske til dele seng med. Jeg forsøgte med at lade hende sove på gulvet, men DET gad hun ikke! Så hun fik lov at komme op i sengen.

img_2818 img_2822 img_2819 img_2820 img_2821

img_2824 img_2825 img_2826

20 kommentarer

 • Malou

  Hej, hvor er din offshoulder bluse fra, den er mega fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Dahlmann

  Hej Sarah! Jeg følger din blog jævnligt, da jeg er helt forgabt i din stil og jeg ofte bruger den som inspiration til min egen.
  Jeg er helt vild med din stribede bluse på dine billeder. Er det muligt at få et link på den? Jeg får ikke lukket et øje før jeg ved, hvor jeg kan få fat i den henne.
  Tusind tak på forhånd! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • På min blog har jeg lige skrevet om drømmen om det perfekte familie liv… om hvordan det nærmest er umuligt… men når jeg ser på dig bliver jeg nogle gange vildt misundelig. For jeg synes alligevel du er ret tæt på det perfekte familie liv. Du forstår at junglere det hele og stadig have overskud til dine dejlige unger! Hvordan gør du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Men jeg er jo alene… uden faren er det lidt mangelfuldt i forhold til glansbilledet:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

   Jeg ved godt faren mangler (men det gør han jo i mange familier). Jeg synes bare det gør dig endnu sejere, da du skal stå med det hele selv. Jeg er stadig misundelig på dit familie liv. 😊Du har styr på det hele, masser af bolde i luften og har stadig et kæmpe overskud til dine børn. Jeg er imponeret.😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Du er en vild husmor! Meget inspirerende -omend jeg bliver træt bare ved tanken😉❤️🎈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nuuurh, den lille nuttede hund I passede ligner vores Bobo (Skibshunden Bobo) på en prik!!!😊😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Når den bliver kønsmoden er det ikke særligt nemt at holde den inden hvis den ikke bliver steriliseret. Også er jeg enig kaniner elsker at grave og løbe langt og hurtigt. Mine har en stor gård med hus til og bor ude hele året.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Sarah Louise
  Jeg håber virkelig ikke at du tager dette ilde op, men det skærer i mit dyrehjerte at se jeres kanin i så lille et bur.
  Jeg vil virkelig gerne anbefale dig at melde dig ind i gruppen frikanin på facebook, hvor der er fokus på hold af kaniner samt den rette fodring af kaniner.
  Det bur der er alt for lille til kaninen, så please! Undersøg frikanin på facebook og http://www.frikanin.dk.
  Du gør dig selv og ikke mindst jeres lille kanin en kæmpe tjeneste.
  Jeg ejer selv en kanin, den går frit rundt, og har et bur på 120 cm i længden som kun fungerer som toilet/base. Undervurder ikke kaninen, de er drønhamrende intelligente og kan faktisk nemt renlighedstrænes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   Jeg er så enig i din kommentar Line. Vi har selv haft en fritgående kanin. Hvis man sætter sig lidt ind i det at have kanin, så finder man nemlig ud af hvor meget plads sådan en har brug for. Alt for lille et bur. Så synd 😔😔

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

   De har et større udebur til den også.
   ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Det har jeg godt set, men en kanin kan ikke tåle store temperaturskift, altså fra inde- til udetemperaturer, så det er jo ikke så holdbart nu når det bliver koldere.
   Det var ikke for at starte en diskussion at jeg kommenterede i første omgang.
   Jeg kan kun sige at jeg selv er utroligt glad for frikanins principper, og ville ønske at jeg havde kendt til det for 18 år siden hvor jeg havde min første kanin 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg er HELT enig! Hun er normalt ikke i bur om dagen, der render hun rundt i hele huset og hun er som regel der hvor vi er (i stue eller køkken) og helt uden at vi har trænet hende, så skider hun kun i den ene ende i sin kasse som hun altid har adgang til. Hun var i bur her, fordi vi passede en hund en enkel aften, men ellers er hun ude og det er SÅ hyggeligt. Hun er ligesom en lille hund. Du skulle prøve at se min snap.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hvor er din flotte bluse på det første billede fra? Så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Jeg kunne godt tænke mig at vide det samme. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Sarah, når nu du alligevel har været så sød at godkende min første kommentar på din blog, kunne du så ikke også være så sød, at svare os på vores kommentarer ang din trøje? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   hejsa jo sorry har ikke altid tid til at tjekke kommentarer. Den er fra en billig kinahjemmeside http://www.shein.com mener jeg:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Hej igen. Tak for svaret. Jeg har været inde og kigge på hjemmesiden, men der er et ton af trøjer i den stil 😀
   Har du evt et navn på trøjen, eller et mere specifikt link på den.
   Tak på forhånd 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   nej desværre der står intet i nakken af den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Super godt at du har fået en kanin til dine børn. Det er så godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arthur den frygtløse