Børns sympati evner & de mange hatte

At handle med 3 børn

img_2879

De der indkøbsvogne er geniale! I al fald når man bare køber småt ind. Ungerne kan hurtigt  være over det hele, men i indkøbsvognen har de det både sjovt og de er nemme at styre… der er selvfølgelig ikke vildt meget plads til mange vare, så denne finte, dur bedst til de små indkøb hehe

Lørdag var en “kedelig” hjemmedag, hvor vi bare hyggede og fik klaret nogle småting og gik ture. Søndag skal der lidt mere fart på!! 😉

Den bedste måde at komme igennem weekenden på med 3 små børn, er planer! Mine unger kravler på væggene efter et par timer indendøre og alle har det bare sjovere med små eventyr.

img_2854 img_2880

19 kommentarer

 • Rikke

  Der hvor jeg plejer, at handle ser jeg tit en far med hans to børn I SNOR! 😂 Manden har simpelthen anskaffet sig to stk. seletøj til arvingerne. Det er både sjovt, men også lidt absurd.

  …og tak fordi du deler lidt af din hverdag. Det er så hyggeligt at følge med. Har fulgt dig siden før du mødte Michael, og blev mor – så det er så sjovt, at se din udvikling. Sikke en supermamma du er! ☺️
  God mandag til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kan sagtens forstå du smider ungerne i vognen – så ved man hvor de er 😊 Men du må please aldrig lade dem stå op i vognen! Var for ca 10 år siden vidne til en lille dreng der tog den ud over kanten med hovedet først med kraniebrud til følge 😱 Så vær striks med at de bliver siddende på rumpen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   De stod altså kun op for billedet skyld. De står aldrig op.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Flere steder i udlandet har de servietter med sprit til at tørre kurv/indkøbsvogn af med det hvor man tager dem, det kunne vi godt bruge herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dorthe

  Jeg læste et sted. Kan bare ikke huske hvor. Måske er det kvickly. Men man må kun have barnet siddende i stolen i indkøbsvognen . Ikke flere børn. Der er vist også skiltet med det. Jeg blev selv overrasket over det. Har selv 2 børn, de kommer begge opni vognen🙄😶

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Fordi at alle varerne i supermarkederne er fint poleret og spulet rene inden de når hylderne. Derudover så kunne det jo ikke tænkes at varerne også falder på jorden INDEN i supermarkedet….hvor alle folk jo betræder jorden med heeeelt rene sko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg har ikke handlet ind sådan rigtigt i 6 måneder🙈 Jovist jeg plejer at elske at handle ind. Kigge på alle de spændende ting og blive inspireret. Men med en baby og en “stor” dreng der havde sommerferie i 3 måneder, så måtte jeg erkende at det var ikke ligeså afslappende som jeg ønskede.
  Derfor handler jeg kun Pick-up. Det er SÅ smart.
  Bestiller alle varer på nettet og næste dag ruller jeg bilen op ude foran supermarket og der springer fluks en medarbejder ud med alle mine varer. De sætter oven i købet alle varer ind i bilen.
  Det kunne jeg godt bruge hjemme i DK🇺🇸👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette skov

  Jeg er ansat i supermarked, og tænker det samme, når folk sætter dere børn op i selve vognen, med sko på. Har også set en vogn vælte, så drengen der stod i vognen, slog så slemt. De vælter nemt, og isæ når der står 2 i vognen. Husk det venligst, så de ikke slå deres hoveder. Go søndag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A.S

  Hej Tina D

  Jeg har tvillinger på to. Plejer altid at sætte den ene i barnesædet i indkøbsvognen og den anden i selve vognen. Men du har helt ret!!! Bakterier fra sko og det så kan komme på varerne videre i køkkenet/køleskabet er sku ikke særlig godt. Tænkte slet ikke på det før du skrev. Fra nu af tager jeg skoene af ungerne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A.S

  Hej Tina D

  Jeg har tvillinger på to. Plejer altid at sætte den ene i barnesædet i indkøbsvognen og den anden i selve vognen. Men du har helt ret!!! Bakterier fra sko og det så kan komme på varerne videre i køkkenet/køleskabet. Tænkte slet ikke på det før du skrev. Fra nu af tager jeg skoene af;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina D

  Nu siger jeg lige noget, ik. Og den er ikke møntet på dig men mere et hjertesuk. Jeg ved godt det er det nemmeste med ungerne oppe i vogenen, men er det den eneste som tænker over hvad der er under børns udesko?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Sikkert det samme som de blomster jeg puttede i min vogn igår der var våde og fulde af jord. 😜

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina D

   Hov- halvdelen af min kommentar mangler: under skoen kan der Feks være snot, jord, hundelort osv. Når så jeg sætter mine varer derned, og kommer hjem og sætter dem i køleskabet, så bliver det ret nasty(syntes jeg!?). Men det er nok bare mig som har den tanke. Hav en skøn dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Wow jeg synes jeg kan være for hys 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Jeg sukker også tit og tænker på hvor ulækre de vogne er når børnene sidder/står der med deres udefodtøj 🙄

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   hmm ja ok…sådan havde jeg ikke lige tænkt på det…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Så overvej hvor mange bussemænd og ørevoks granvoksne mænd og damer har pillet og overført til håndtaget på indkøbsvognen, ladies

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Man (ka ik huske hvem) har lige netop testet det her i dk. Der var indkøbsvognen ikke nær så ulækker som kurvene.
   De var fyldt med alt muligt lækkert ig værst af alt colibakterier. …og der sidder vist ik så mange børn i kurvene! 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Øh jo, i min butik, sætter kunderne, deres små børn i kurvene, og trækker dem rundt, mens de handler, så det sker👍🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børns sympati evner & de mange hatte