Grønne bomber jakker

Imorgen er en hel speciel dag

img_3175

Jeg bliver altid så rørt, når en af ungerne har fødselsdag. Imorgen er det så Almas tur og hun bliver 4 år…min lille babypige…. det er aldrig til at forstå og jeg synes bare stadigvæk at hun er lillebitte.

Da vi talte om, hvad der skulle ske på hendes fødselsdag, var planen egentlig at hun ligesom Albert skulle have børnehaven på besøg og så kunne vi lige nå en tur i BR legetøj inden de andre børn skulle hentes. Men Alma ville på stor-shopping, i biograf, i ishuset og 500 andre ting og vi kan jo ikke nå det hele. Så istedet for lavede vi en plan, der hed sig at hun imorges fik boller med i børnehaven og hun blev fejret der i dag og imorgen holder hun fri og så skal vi have to-somhedsdate heeeele dagen. Jeg blev ærlig talt lidt stolt, da hun sagde at hun hellere bare ville hygge med mig hele dagen end at have børnehaven på besøg. Så imorgen står på ren kærlighed og hygge hele dagen for hende og jeg glæder mig helt vildt!!!

Her er lidt billedspam af min skønling fra hun blev født og til nu:)

img_3183 img_3180 img_3188 img_3186 img_3179 img_3185 img_3181 img_3178 img_3176

 

7 kommentarer

 • anemette

  hun er så sød! og tillykke! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Iiih, hvor er hun altså bare en smuk pige! Stort tillykke med hende, og man kan da ikke andet end at være stolt når hun vælger at hygge med sin mor en hel dag istedet for 😍. Elsker at følge med hos dig, det er SÅ hyggeligt 🙏🏽❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Max

  She’s so lovely….
  Congrats 🇩🇰

  Dad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er hun lækker! 😍
  Tillykke med hende.
  Håber I får en fantastisk dag imorgen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Stort tillykke med Alma i morgen! 🙂
  Jeg husker at både Albert og Alma har to navne. Har Arthur også det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Nej vi synes at Arthur alene var flottest😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  Hun er altså skøn! Tillykke smukke Alma:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grønne bomber jakker