SHIT hvor er det hårdt!

Børneværelses inspo & ønsker

Reklame link//
img_3533

Jeg har fundet en masse ting som jeg gerne vil have til ungerne, især det der store skab, der ligner et hus, er jeg fuldstændig forelsket i. Og specielt til Arthur vil jeg gerne have en af de der store kaniner. Jeg kan lige se ham slæbe rundt på den hehe

Deres eksisterende lille bord med tilhørende stole, der er der kommet en lille skade i brodpladen og så er træet svulmet op, fordi der er kommet vand på, så nu har jeg fundet et nyt sæt som er kommet på ønskelisten. Sådan et lille bord er bare så smart og ungerne bruger det HVER dag. De leger med perler og tegner og spiser snacks der. Og så gad jeg godt have de der dyrehoveder inde på drengenes værelse. Alma har allerede en svane på sin væg. Jeg har fundet alle de flotte ting på www.lirumlarumleg.dk

img_3532 img_3530 img_3529 img_3535 img_3525

img_3531 img_3527 img_3526

img_3528

4 kommentarer

 • Maja

  Hej søde Sarah.
  jeg ved ikke om du har tid, men vil du ikke en dag skrive om din proces da I prøvede at lave Arthur? Vi prøver at lave en 3’er og jeg er så utålmodig. Og jeg ved godt at jeg ikke bliver gravid af at læse dit indlæg, men det hjælper måske lidt på humøret :’-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Den tipi er ikke penge værd…den bliver grim og stift efter vask( de er ikke egnet til at blive renset)
  Min datter spildte på den og det efterlod pletter….og hvis man har kat eller hund med langt hår så vil heller ikke anbefale det tipi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hvis du er på udkig efter lækre børnemøbler i nordisk design og lækker kvalitet, kan jeg anbefale at tage et kig hos KleinDenmark! Super flotte og funktionelle møbler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg elsker lirumlarumleg , de har virkelig nogle flotte og lækre ting. De pakker så fint ind, det er faktisk et af de eneste steder som pakker så flot ind at jeg ikke ender med at pakke om😁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHIT hvor er det hårdt!