Daniel Wellington upgrader mit look

Øv jeg har en dårlig nyhed (og 2 gode)

img_3609

Da jeg tog denne her beslutning, der var jeg overbevist om at historien nok skulle ende lykkeligt og alle var glade og de første uger gik rigtig godt, men desværre så kan man jo have en ide om, hvordan noget skal være og når den så bliver til virkelighed, så er virkeligheden en hel anden.

Det handler om vores søde kanin. Alma og Albert var rigtig glade for hende i starten, men nogle uger efter vi fik hende, begyndte hun at nappe ungerne. Det “sjove” er at hun ikke napper mig. De kan slet ikke komme i nærheden af hende, men mig springer hun selv op til og putter hos…det er meget mærkeligt. Det er så blevet så slemt at de store slet ikke vil være i rummet og Arthur skriger hver gang hun nærmer sig, fordi hun bider ham i de små tæer, når hun er ude, hvilket har betydet at hun har siddet meget i buret de sidste dage og det er bare så synd, for jeg kan jo se at hun vil ud. Og jeg kan jo ikke spærre ungerne inde for at hun kan gå fri.

Jeg har på alle mulige tænkelige og pædagogiske måder, forsøgt at forklare at et nap og bid ikke er det samme og Albert har givet hende et par ekstra chancer, men hun flipper helt ud, når han prøver at sidde med hende og nu tør han slet ikke! Jeg ringede til den dyrehandel, hvor jeg købte hende og forklarede lidt om situationen og de sagde at hun ikke passede til vores familie og at vi nok skulle have valgt et marsvin istedet, da de er bedre for små børn og meget mere rolige og ikke så kloge som kaniner. Hun synes kaninen skulle hjem til et større barn eller en voksen. Jeg spurgte også om sterilisering kunne hjælpe, men hun sagde at mange kaniner slet ikke kan lide børn. Hun foreslog en ældre kanin istedet eller marsvin.

Så det var med blødende hjerte at jeg måtte aflevere Ninus her til morgen. Hun så dog pænt ligeglad ud, da hun mødte sit nye bur. Ja så vi har så nu fået hele 2 marsvin med hjem, da det skulle være bedst for dem at være 2. Nu håber jeg at det er det helt rette kæledyr for os og i eftermiddag skal ungerne så møde vores nye venner i helt rolige omgivelser.

Jeg har selv haft et marsvin som jeg elskede meget højt…indtil vores hund helt stolt brækkede nakken på hende og nærmest smilende kom ind i stuen for at vise os byttet som hun jo havde reddet os fra, dinglende i hendes mund. Jeg skreg i vilden sky og var fuldstændig knust. Så der er mange følelser forbundet med at få et lille marsvin. Nu håber jeg bare at ungerne får en ligeså god oplevelse med at have et kæledyr som jeg selv havde:)

Billederne er ret irrelevante. De er fra en gå tur på stranden efter afhentning i børnehaven forleden….så samler man jo så god en appetit:)

img_3612 img_3610 img_3611

6 kommentarer

 • Laila

  Gud hvor er du vild. Du afskaffede dig kattene grundet allergi og nu har du fået nye dyr? Du er så uansvarlig! Og så også løgner. Var dine børn overhovedet allergiske?? Eller var det en undskyldning for ikke at have dem mere? Hvis ikke de kan tåle kat kan de heller ikke tåle kanin og marsvin da skællaget er mere eller mindre det samme.
  Den der kanin ender nok som slangeføde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg har aldrig påstået at mine børn var allergiske. Albert var syg med MRSA som næsten tog livet af ham, da han var baby og jeg skrev dengang at han ikke kunne tåle katte eller nogen dyr pga hans dårlige immunforsvar. Det var på lægens anbefaling at vi gik af med dem og derudover måtte vi heller ikke have dem i den nye lejlighed som vi akut skulle flytte i, da mrsa stadig kunne ligge i huset OG i kattene for den sags skyld. Vi havde 3 uger fra operation til at finde et sted inden jeg skulle føde Alma, så vi havde ingen valg. Det er rigtig ærgerligt at du antager en masse uden at vide noget som helst. Og jeg vil til enhver tid vælge mit barns helbred frem for en kat eller nået som helst dyr!!! Albert er 5 år nu og er stærk og har aldrig haft allergi. Du lyder som et kæmpe fjols at kalde mig for løgner og uansvarlig. Hold dog op med at læse min blog…. det er da voldsomt taber agtig at læse folks blog som man ikke kan lide, bare for at lukke lort ud på den imens du skjuler dig bag en skærm.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nn

  Vi havde et marsvin, da jegboede hjemme for 20-25 år siden.
  Det Var så tamt og kælen, at det selv gik ind/ud af buret (som var en papkasse, hvorvibørn havde skåret dør/vinduer i mv).
  Marsvinet Morten kunne selv gå til og fra, og den kom ind til os afsig selv, for at ville optog ligge og putte. Det varsimpelthen så sjovt 🙂
  Marsvine er fantastiske til børn, når de falder til <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt at I har fundet en løsning på problemet. Håber at ungerne bliver glade for marsvinene. Min datter har også et marsvin, og hun elsker at sidde og putte med dem. Hun har en “puttepose” hvor de ligger og putter I når hun sidder med dem. Det er så hyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er dyrlæge og er helt enig med dyrehandlen i, at en kanin ikke er til små børn. Anbefaler kaniner til børn fra 6-7 +. Marsvin er til gengæld skønne børnedyr, Nu kender jeg ikke alderen på dine marsvin, men generelt er ungerne meget livlige og de voksne mere rolige og børneegnede (fra ca 1 år).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Eeej, jeg har også altid haft marsvin! Det er bare de dejligste væsener i hele verden! Er sikker på de får et dejligt hjem med masser af kærlighed og nus 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daniel Wellington upgrader mit look