Når dagen er omme & en mors tanker

Update på de 2 tykke svin & den hemmelige kartoffelmos

img_4430

Vi kalde dem de fede svin, fordi de jo æder så man tror det er løgn og er jo faktisk nogle ret store dyr…altså vores to marsvin. Vi har fundet de perfekte kæledyr!! De bider ikke!! og de elsker at sidder og nusse i laaaang tid hos ungerne og hver dag efter børnehave, så kommer de op til kælning og godbidder og så kan man jo lige nuppe en gulerod med på vejen selv også hehe. Arthur kan også sidde med dem, så lykken er gjort.

Igår lavede jeg med stor succes en lækker kartoffelmos med jordskokker og en god klat smør, lidt havremælk og salt og peber og hvis den skal piftes endnu mere op, så er der så lækkert med et par dråber trøffel olie i. Jeg kom vidst til at at sige på snap at det var artiskokker…det var en fejl hehe ungerne var helt vilde med den. Arthur var meget sulten, så han prøvesmagte den lige inden servering 🙂 så fik i lidt aftensmads inspo, hvis i stod og manglede:)

img_4429 img_4428

Ok…jeg stod med rygget til i 1 minut hahahaha

img_4431

4 kommentarer

 • S

  Marsvin er vidunderlige væsener! Jeg holder selv marsvin og jeg knuselsker dem. Hvis du måske mangler inspiration til, hvad de må spise (de må nemlig få ret meget forskelligt grønt, også fra naturen, men desværre er nogle ting også det rene gift), kan jeg anbefale denne liste: http://www.von-sortfod.dk/Artikler/fodring/Grontliste.pdf 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine

  Ifølge Sundhedsstyrelsen må børn under 3 år ikke spise rå gulerødder pga kvælningsfaren ved lige netop den grøntsag, da den er hård og har en ru overflade, der gør det svært at hoste den op, hvis den kommer galt i halsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Hun har 3 børn, og ingen kvalte. Tror hun har styr på det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at børnene er glade for jeres nye marsvin. De er også bare kære! Og ja, de vil gerne putte!
  Min datter har en puttepose til dem (Det er bare en stofpose) – men åh hvor de elsker at ligge deri og de ser så søde ud når de ligger der og putter.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når dagen er omme & en mors tanker