DIY luksus jakke

Fredags frokost & veninde hygge

img_6407

Jeg har egentlig haft en ok nat med god søvn, men alligevel har jeg ingen energi og er bare træt 24/7. Efter en dejlig morgen med ungerne og de blev afleveret, så havde jeg bare lyst til at  gå i seng igen og sove hele dagen. Ondt i halsen er jeg også ved at få og hosten er der stadig aaargj (var ikke syg i 8 år før jeg fik børn)…. jeg er udemærket godt klar over at sygdom og trætheden kommer af at jeg er stresset følelsesmæssigt og stadig har en del beslutninger, der skal tages. Men ting tager tid.

Men jeg tog mig sammen, fik arbejdet og mødtes med min søde veninde Alice til kaffe og frokost. Hun giver mig altid et smil på læben med hendes skønne, ærlige og opløftende sind. Jeg tog mine nye bukser og bluse på fra byic.dk og følte mig helt fredagslækker. Alice spurgte om jeg skulle i byen, siden jeg havde dresset op…. nej jeg trængte bare til at have noget andet på end praktisk mortøj hehe det var 100% bare for min egen skyld.

img_6408img_6386img_6387

2 kommentarer

  • Gode veninder giver god energi, og kan hjælpe på næsten alt i verden (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina nielsen

    Ok jeg ved det er et meget mærkeligt spørgsmål, men jeg så lige din seng på snappen og lidt besat, må jeg spørge hvor den er fra<3? Har længe ledt efter en lignende seng med sådan en gavl men syntes kun de er til at finde på udenlandske sider 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY luksus jakke