Lækre kontormøbler til skarpe priser

Hvordan får jeg så lange tykke vipper?

 Sponsoreret sanzi2

I spørger ofte ind til, hvordan jeg har så fyldige og lange vipper. Jeg har i en længere periode fået sat vippe extensions på, men efter nogle gange så knækker vipperne og extensions bliver mindre imponerende, for der skal jo være hår nok at sætte dem på. Derfor bruger jeg vippe serum samtidig med. Jeg har prøvet lidt af hver og for nyligt har jeg testet denne vippe serum fra Sanzi Beauty.

Denne serum er bygget på grundlæggende de samme ingredienser, som de store kendte mærker bruger. Det er derfor en effektiv serum, som næsten er halv pris af de andre og det er prisen, der vinder mig for jeg synes godt nok at de vippe serums, der er på markedet er vanvittig dyre. Denne her koster kun 590 kr!. Derudover så svier Sanzi Beauty vippe serum heller ikke, når man tager den på.

Man plejer sine vipper samtidig med at man har extensions på og det giver længere, fyldigere og stærkere øjenvipper. Og til dem uden extensions så får man meget længere vipper end man ville få naturligt.

Idet serummets funktion er, at det går ind og stimulerer keratin dannelsen i hårsækkene, og derved forlænger man øjenvippernes levetid.

Man bruger det en gang dagligt og efter 6 uger kan man se gode resultater, og maks effekt opnås efter 12-16 uger.

RABATKODE

Jeg har fået lov at at give jer en rabatkode, hvor i kan spare hele 15%. Koden er Sarahlouise1

I kan købe Sanzi Beauty vippe serum HER

img_5817

sanzi1

sanzi3

2 kommentarer

  • Mille

    Er jeg den eneste der ikke kan finde din IG account mere? Er den lukket ned?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Så fint et produkt de har lavet. Købte det den vippeserum fra Sanzi Beauty og har dog kun brugt den i 2 1/2 uge, men kan allerede fornemme fylden er ved at komme godt på vipperne 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre kontormøbler til skarpe priser