Vores weekend & lørdags kompliment

Lækre kontormøbler til skarpe priser

Sponsoreret
img_6509

I har måske set vores lækre hæve/sænkeborde og kontormøbler på tv eller her på bloggen og nogle har også spurgt ind til dem, jeg har bare ikke fået taget mig sammen til at skrive om dem. Ligesom med så mange andre ting, så er det en jungle, når man skal vælge de rigtige ting til de rigtige priser.

Vi er jo en nyopstartet virksomhed, så for os var både kvalitet og pris meget vigtig. Og jeg havde egentlig regnet med at jeg selv skulle igang med at samle bordene, men hos www.office2go.dk der kommer de med møblerne OG samler dem for dig og kører ikke før de virker og man lige har fået personlig instrukser. Vi optog tv for nogle måneder siden og pludselig skulle vi optage på kontoret og vi havde stadig ingen møbler, men de var meget hurtig til at leverer og vi kunne endelig rigtig komme igang med en seriøs hverdag med et funktionelt kontor.

Jeg valgte hvide hæve/sænke borde med hvide stole og så med et par lammeskind hen over, så ser det top lækkert ud. 🙂 Måske inspiration for andre nyopstartede virksomheder.

img_6504 img_6508

1 kommentar

  • Mette Dalsgård Naumovski

    Hej Hej, nu må jeg altså spørger … dine øjenbryn .. hvor har du fået lave dem ? De er virkelig pæne 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores weekend & lørdags kompliment