Polkaprikker & nyt in-sted på Østerbro

Mor på slap line

img_6764

Min lørdag gik mest på at slappe af og hen på aftenen kom en af mine veninder og planen var at vi skulle ud og spise og så mødes med hele Buch holdet som havde holdt julefrokost, men vi endte med at sidde under dynen i sofaen og sludre og jeg havde egentlig besluttet mig for at bare blive hjemme og gå tidligt i seng, men så ringede Tina Buch og TVANG mig til at tage ud…. hvilket viste sig at være en god ide, for vi endte med at have en helt fantastisk aften med de skønneste piger!

Jeg var først hjemme igen kl. 05.30!!!!! Det er godt nok længe siden at jeg har været ude til det tidspunkt og jeg sov hele turen hjem i taxaen hahaha…rookie i know. Og så kunne jeg kun sove 3 timer fordi jeg er vant til at stå tidlig op… så jeg var HELT smadret søndag. Jeg så 3 komedie film, faldt i søvn og vågnede til at naboerne (Buch) ringede og inviterede mig til aftensmad og DET kunne jeg godt lige overkomme og især når Jonas har lavet hjemmelavet kartoffelmos!! Alt i alt en god weekend, hvor jeg kun tænkte på børnene og savnede dem…hver andet sekund istedet for non-stop… ja by ture er da meget sjovt….men intet overgår en dejlig kærlig weekend med familien…suk så idag har jeg glædet mig til, for nu kommer de hjem til mig igen:) Bliver de weekender nogensinde rare?

img_6853 img_6854 img_6855 img_6857

6 kommentarer

 • Pia

  Hvad sker der for jeres læber? kønt er det altså ikke, og så med alt det lipgloss:(:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

   Jeg synes godt at Sara kan bære både lipgloss og botox – men det er der altså nogle af Buch pigerne der ikke kan 😁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Bærentsen

  Jeg er så én af dem der stornyder når mine er hos far. Jeg er så tryg og glad ved tanken om, at de hygger ved ham og får alt det, jeg ikke kan give dem som mor. Prøv at se det positive i situationen.

  Dbh Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Min søn har været dele barn i snart 8 år og jeg har ikke vænnet mig til det. Jeg HADER når han ikke er hjemme..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  JA!

  Jeg døde indeni, gennem de første par år….

  …MEN…..

  Så begyndte jeg at vænne mig til det og nyde friheden – Stilheden….Det ikke at have ansvar et par dage…

  Bare vent…..Det kræver også at du tillader dig selv at være Sarah…Bare være dig….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meta

  Hej Sarah.
  Jeg ville ønske at jeg kunne sige “JA – det bliver rarere!”
  Men det gør det ikke (for mig ihvertfald)… Man lærer at acceptere det er man jo nødt til, men savnet vil altid være der. Man har jo ikke fået børn for kun at have dem hveranden week… og ferier er bare ØV!
  Min datter har været delebarn siden 2012 og er hos sin far fra fredag til mandag hveranden week og jeg savner hende stadig helt vildt, når hun er væk.
  Hun kom hjem i dag og det var FANTASTISK!! ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Polkaprikker & nyt in-sted på Østerbro