Klar til fest med danmarks bedste vinpriser + champagne konkurrence!!

Lidt om bedste veninder & juleeventyr

Sponsoreret
img_7698

Den her smukke dejlige pige har jeg kendt i siden 9 klasse dvs. i over 20 år!! Min første rigtige kæreste, var venner med hendes kæreste og på den måde mødte vi hinanden. Og siden da, har vi fulgt hinanden igennem livet. I lange perioder ser vi ikke hinanden, fordi hun bor i Jylland, men så er vi meget flittige til at skrive og ringe.

Hun er den slags veninde som selvom vi ikke ses nok, så føles det som om ingen tid er gået, når vi ses igen og når lortet brænder, så er hun der altid. Da Arthur var indlagt på neo, kom hun flere gange og besøgte os og de sidste 6 måneder har hun været en kæmpe stor støtte i det stormvejr, jeg føler jeg har været igennem. Uden hende havde det været en meget hårdere periode.

I denne uge kom hun til kbh for at se julemusicalen Elf i tivoli med mig. Den havde premiere i torsdags og to af mine andre veninder er med i, så det var ekstra sjovt at se. I kender dem nok Christiane og Julie steincke som berigede showet med charme, humor og smukke stemmer. Selve hovedpersonen løftede opgaven til perfektion og showet var MEGET underholdene og fuld af god julestemning og et show for både større børn og voksne. Det er en perfekt måde at fejre en juledag på. Man kan lige spise middag i det fortryllede julepyntede tivoli og så se showet…det bliver en oplevelse, man husker længe og det var præcis det der var meningen med vores tur…at skabe nye glade minder.

En ung pige spurgte mig forleden, hvem min bedste veninde var og det kunne jeg ikke svare på. Som voksen har man et andet perspektiv og i mit tilfælde har jeg ikke kun 1 bedste veninde. Jeg har flere helt fantastiske vidunderlige stærke veninder og jeg har ISÆR de sidste 1,5 år virkelig mærket, hvor uendelig heldig jeg er. Og den faktor har været en dejlig trøst og grunden til at jeg ikke har følt mig ensom efter mit brud med børnenes far. Selvfølgelig er man alene uden en kæreste og der kommer naturligvis en slags tomhed som man skal lære at leve med, men den totale ensomhed, har jeg ikke været ramt af, for mine vidunderlige veninder slog ring om mig og har beskyttet og støttet mig som en flok benhårde soldater….og ja nu bliver jeg helt rørt…. jeg er bare så taknemmelig for at have dem i mit liv og jeg kan kun håbe på at jeg kan være ligeså god en veninde den anden vej.

Min kjole er fra Byic.dk

img_7709img_7699 img_7700

ELF - The Musical i Tivolis koncertsal onsdag d. 15. november 2017. På ELF holdet er blandt andre Christiane Schaumburg-Müller, Pelle Emil Hebsgaard, Julie Steincke, Niels Ellegaard, Mikkel Lomborg, Camilla Bendix og Tommy Kenter. samt instruktør Mads M. Nielsen og underdirektør for Kultur i Tivoli, Nikolaj Koppel. (Foto:Martin Sylvest/Scanpix2017)

ELF – The Musical i Tivolis koncertsal onsdag d. 15. november 2017. På ELF holdet er blandt andre Christiane Schaumburg-Müller, Pelle Emil Hebsgaard, Julie Steincke, Niels Ellegaard, Mikkel Lomborg, Camilla Bendix og Tommy Kenter. samt instruktør Mads M. Nielsen og underdirektør for Kultur i Tivoli, Nikolaj Koppel. (Foto:Martin Sylvest/Scanpix2017)

img_7703

img_7853

img_7701

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til fest med danmarks bedste vinpriser + champagne konkurrence!!