Man må jo hjælpe hinanden

Det mest irriterende ved børn!

0cbb631b-4e63-4d20-b5b4-9b0cf3f16991

Børn er for det meste ret dejlige og spreder en masse livsglæde. Ja lige bortset fra de dage, hvor det at blive ramt af en lastbil føles mindre brutalt. Men en ting jeg virkelig er træt af er at de ikke sætter pris på god mad. Og jeg har ikke engang kræsne børn! Men stadig så kan jeg godt få lyst til alt muligt lækkert…eksempel kartoffelmos med trøffelolie og kylling med spinat og feta i….men DET gider de ikke spise! Eller en lækker salat med nødder og æbler og stegte kartofler…men pasta med ketchup, nuggets eller burger står ALTID øverst på deres ønskeliste. Og jeg GIDER ikke stå og bruge en masse tid på at lave lækre retter kun til mig….så hvis den dag nogensinde kommer, så glæder jeg mig til den!

Og gentagelserne…åh gud…hvor skal man gentage sig selv mange gange på en dag- DET kunne jeg dælme også godt lige undvære!!!

Hvad synes i, der er mest irriternde? (det er NU i kan komme af med alle frustrationerne hehe)

76f7e1dc-529c-4565-a371-23b28ecb53fc

25 kommentarer

 • Louise

  Min datter på 4,5 år synes det er evigt morsomt at gentage det vi siger 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Mine drenge ( 2,5 og 7år) gider heller ikke spise det lækre mad jeg står og laver. Vi får børnefamiliekassen fra Aarstiderne og det er vildt lækkert – Og det er mega frustrerende når man står og bruger tid på det at de hellere bare vil spise kogt pasta eller havregryn. Jeg har valgt at jeg laver maden alligevel, og så kan de få havregryn hvis de ikke vil spise det.
  Hvis jeg spørg hvad vi skal ha får jeg altid svarende Pizza (kun med chorizo eller skinke) , Burger eller pasta med ost 🙁 – det er mega irriterende !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  At have ungen med på indkøb. (og placeringen af slik og kager i butikken). Jeg er lige trådt ind i Føtex. Det første min to-årige søn gør, er at tage en Marsbar fra en af hylderne. Kort efter er han som sunket i jorden. Jeg løber rundt i forretningen og kalder. Efter et stykke tid finder jeg ham oppe ved scan.selv kassen, i færd med at scanne sin Marsbar ind, sammen med en anden kundes varer. |-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  At de ikke gider sove igennem om natten (har to stk som ikke har gjort det endnu) Glæder mig til det engang sker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Når knægten på 1,5 er så far-syg pt, at han bliver helt hysterisk og skriger i 30 min når han tager afsted om morgenen, og mor her absolut intet kan stille op. Og endnu bedre, at han skriger så højt at han vækker lillesøster med kolik på 3 mdr😭

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Det mest irriterende ved børn er sygdom, hvad de to ikke rager til sig, suk! Plus afbrudt nattesøvn, endnu mere suk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene

  Når ALT bare skal være en kamp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg er SÅ træt af at gentage mig selv 20 gange om dagen, at ALT småt bliver til en diskution, at jeg hver dag gør mig umage med maden og alligevel er der noget galt, at hvis der er brug for hjælp SKAL jeg smide alt hvad jeg har i hænderne fordi man ikke kan vente 2 minutter…….osv osv….MEN elsker nu min datter alligevel😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  LIGE DET DU BESKRIVER! Så sent som idag, blev jeg så mega irriteret på min datter over, at hun ikk vil spise al den lækre mad, jeg serverer for hende.. men alt det usunde, DET vil hun godt spise.. Og så ja at tandbørsning HVER morgen er en kamp… jeg ha prøvet ALLE metoder.. min datter er bare stædig, eller også er jeg for svag:-D Hold kæft hvor kan børn få en op i det røde felt… Men for pokker ELSKER bare min datter uendeligt højt.. hilsen en menneskelig mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  25, og bonusmor til to på 7 + 13 år.

  Synes det er max irriterende at finde tyggegummi der er klistret fast bag på toiletbrættet.

  At bag vasketøjskurven, ikke fungerer som skraldespand.

  Når der bliver tørret bussemænd af i toiletrullen.

  Når den største har tømt skabene for slik, mozzarella ost og tarteletter, og gemmer indpakningen på værelset 🙃

  Eller når man bruger halvanden(!) time på at få den mindste til at spise 1/6 kartoffel, trods han sagtens kan lide det.
  Eller rugbrød. Åh, et drama.

  At jeg er i så meget ernæringsunderskud, da vi udelukkende lever af pasta og nuggets (har børnene en klub hvor de har bestemt, at dét er det eneste der kan spises?)

  Eller at man skal diskutere (hver evig eneste gang) hvem der skal sidde hvor, under morgenmad/frokost/aftensmad.

  Lige derudover, så er de sgu meget søde 😉😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Putning om aften!! Jeg er simpelthen ved at rive håret ud af hovedet. Min 3-årig søn kæmper en kamp for at holde sig vågen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Søskende skænderier🙄 særligt i ferier bliver det nogle ulidelige lange dage, nå de hele tiden er efter hinanden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilly

  Jeg har et par ting!
  1. Når man siger til dem “ik sig noget til far vel?” Og de så siger “nej nej, det lover jeg”. Hvor de første de gør, når de ser far, er at løbe hen og stolt fortælle dem det se ikke måtte fortælle! Pisse irriterende!!
  2. Når de bliver ved med at afbryde og konstant stille det samme spørgsmål!
  3. Når de vrænger næse af det der står på bordet og siger “ad det er klamt, det vil jeg ikke have, det er ulækkert”
  4. Når de ikke kan respektere man gerne vil sidde med sin telefon uden en eller anden unge skal stikke hele snotten ned i den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-Mortil3

  Spagetti med kødsovs er vi voksne VIRKELIG træffe af herhjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er irriteret over min ret fantastiske baby på 3 måneder KUN vil stå eller sidde og græder hver gang han bliver lagt ned. Han vil alt muligt men kan ikke en skid. Pt er jeg syg og ville ønske han bare gad og ligge i ske hele dagen og se Dr. Phil 😅😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det er så hyggeligt når man skal sidde og være familie ved aftensmadbordet. Koppen ryger på gulvet, maden ryger på gulvet, man skal sige sid ordenligt på stolen 70 gange for så til sidst at skulle trøste barnet der er røget ned fra stolen, når maden smager bedre fra gulvet end den gør fra gryden af når vi er færdige med og spise. Min mand og jeg sidder tit og kigger på hinanden uden at sige noget, men tæller samtidigt inde i hovedet hvor længe der er til de skal sove 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Sygdom – de er syge på skift, og altid når de voksne endelig skal noget spændende.. og så sviner de virkelig meget😡😡 men alt er tilgivet når de små arme sniger sig rundt om ens hals ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Jeg er med på den med gentagelserne! Det er åbenbart ok for den ene tvilling at gøre lige nøjagtigt det, den anden har fået at vide at hun ikke må (jeg sagde jo kun søsters navn, ikke?) 🙃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Har ikke egne børn, men boede sammen med min bror og hans familie i en periode. Hans yngste datter var på det tidspunkt 3-4 år gammel.
  Magen til hystade 😉
  Hvis storesøster legede med noget, så ville den mindste have det.. Begyndte at græde over (i mine øjne) absolut ingenting.
  Hun kunne ikke tale ordentligt, så vi brugte lang tid på at jeg misforstod hende – til hendes store og udtalte frustration.

  Det er irriterende at de ikke kan forstå hvad man siger, at man ikke kan spille spille Trivial Pursuit (voksenudgaven, for Disney-versionen er ikke nær så sjov), at man ikke må få det første stykke kage, og heller ikke det største….

  Jeg er lidt i tvivl om hvad slags mor jeg bliver.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  PS. Det er også lidt irriterende når vi skal læse den samme bog 20 gange på en dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg synes det er virkelig irriterende når de er trætte men ikke vil sove. Synes også mit barn roder Sygt meget. Det er også irriterende. Synes også det er voldsomt irriterende når hun trykker sig ud af det hun et ved at se på sin iPad hele tiden mens jeg står og laver mad. Synes faktisk også det er virkelig irriterende når hun kører Makrelsalat rundt i håret. Og så vælter hun sin kop 10 gange om dagen. Det faktisk også ret irriterende når jeg har lavet mega lækker mad Men damen synes det smager forfærdeligt. Det også lidt irriterende når hun skider I badet. Godt hun er så nuttet. Der er også mange gode og dejlige ting ved børn 😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   jeg flækker af grin!!! så skægt at læse

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   Hej. Du kan lave sådan en låst tilstand så hun ikke kan trykke sig ud af programmerne. Kan selvfølgelig ikke huske hvad det hedder, men det kan du sikkert Google dig til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe Thomsen

   Det hedder forenklet adgang, og er pisse smart 👍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Nu har jeg “kun” en på halvandet år.. Men sygdom er det som om han altid rager til sig på de mest uheldige tidspunkter, fødselsdag, jul, barnedåb osv 😂 og så er han en drillepind.. når han har tømt mine køjkenskuffer 5 gange imens jeg laver aftensmad er jeg ved at blive lidt træt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man må jo hjælpe hinanden