Om at rejse alene med 3 små børn

Drømme der ikke slipper

3dd17226-a11b-48f0-8b83-3c0e5125caf1

Jeg var i top humør, da jeg kørte imod børnehaven igår. Jeg glæder mig altid helt vildt til de kommer hjem igen. Jeg kan simpelthen ikke få tankerne ud af hovedet om at rejse med ungerne. Men det er jo ikke bare sådan lige at rejse med 3 børn.

Jeg har i mange år drømt om at rejse rundt. Men der er altid kommet noget i vejen. Jeg har et job, der ikke binder mig og lige nu er ungerne ikke bundet af skole. Så jeg føler at det er ved at være sidste chance. Men så er der jo også børnenes far og han har ikke samme frihed. Men man kunne jo få ham fløjet ud… gratis ferie med ungerne. Det bliver nok aldrig til noget, men det ville være så skønt for ungerne at komme på lang ferie væk fra kulden og en mulighed, der ikke bare kommer ofte. Ja… jeg får det sådan her hver eneste år på dette tidspunkt og hvert eneste år, gør jeg intet ved det.

d8ec44c6-704a-438b-b747-dd3a08608d6f

Minder

2e766587-d93b-4db4-a29a-d1b15630c7c4 bc58d160-b786-46ac-9cd0-c9f8ec773f67 4c2928de-385e-4ceb-9182-d5b09e891340 aa1a3600-caf8-4558-b812-66bd2f80cdfa

7 kommentarer

 • Mor til 3

  Hej:) jeg synes også du skal følge din drøm og rejse med dine elskede unger. Det bliver nogle fantastiske oplevelser og minder også selvom det måske ikke er perfekt og problemfrit hele tiden, selv en skrigetur i lufthavnen eller andre udfordringer overlever man jo😅Og der vil højst Sa dsynligt komme langt mere positivt end negativt ud af det, som du selv skriver er det er oplagt tidspunkt inden skolestart😊 Bare et lille input fra en der selv har rejst langt med 3 små💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kunne godt lide håret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gør det dog!!
  Få dine prioriteter i orden, sødeste Sarah – masser af kys fra en mormor som ved hvad hun taler om:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Gør Det! Har godt nok kun to unger, men har rejst med dem tre gange nu, fra de var hhv. 2 og 6 år. Godt nok “blot” til Gran Canaria og med All Inclusive. Hver gang har været berigende, og der har ingen problemer været overhovedet 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ana

  Lyder dejligt med ferie i et varmt land. Rejs med mindst én anden voksen, ikke alene, tænk hvis en af børnene f.eks. bliver syg, så kan det være lidt vanskelligt at holde opsyn med alle tre. Jeg turde ikke, efter vi flere gange er endt på hospital i udland med en af vores tre små.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Gør det dog. Det er nu du har muligheden. Tværtimod vil du fortryde hvis du ikke gør det.
  Det værste der kan ske er at i tager hjem før tid. Dine unger går endnu ikke i skole, dit arbejde kan du lave hvor som helst og du har en sød au pair 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Gør det!!! Du skal nok orke når i først er der😀 At ha friheden og råd til det…så kommer chancen måske ikke igen.
  Vi har hverken friheden eller råd til det. Men havde jeg haft havde jeg gjort det…med 2, 3 eller 5 børn☺️🙈😬

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at rejse alene med 3 små børn