Sådan passer jeg på mit hår

Børn bliver nemme når….

0ac4ba80-a899-4fb5-bb6f-93d9b34fcd9b

Jeg husker tydeligt chokket, da jeg blev mor første gang. HOLD DA K….jeg var helt færdig. Ingen søvn, ingen frihed, ingen overskud. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi regnet med, hvor hårdt det ville blive. Jeg spurgte alle “hvornår bliver det nemmere” men alle svarer jo ud fra egne oplevelser, men nu har jeg jo fået børn 3 gange og når jeg sammenligner folks svar og egne erfaringer, så vil jeg sige at den gyldne alder er, når de bliver 2 år.

Der sover de flest igennem, man kan kommunikere, deres motorik er blevet ret god og de kan ret mange ting selv. Det er der at man kan tage på ferie og give dem badevinger på og lade dem tulre rundt i vandkanten selv og der de begynder at interessere sig for andre børn. De kan spise alt og er generelt nemmere i hverdagen.

Jeg har kraftigt overvejet at rejse med børnene på ferie her i februar, men nu overvejer jeg at vente til sommerferien, da Arthur jo så lige er blevet DET nemmere. Arthur er stadig siiiindsyg mor-syg og det var de 2 andre også, da de var 1,5 år, men det aftog ret meget omkring 2 års alderen….så måske er det godt givet ud at vente de måneder. Det er umiddelbart min mening, men hvornår synes i at der skete en mærkbar forskel i “nemhed”???

aee2e1fc-3d3b-48b4-9293-a06205dcabad f1458c48-4861-4711-ac82-a32a12cf4ac0 540d59f9-723a-4428-9f96-19c462ef5e75

15 kommentarer

 • Angelina

  nu jeg tænker over det.. ved ikke rigtig, hvornår det blev “nemmere” synes min datter har “nye” ting, som kræver ekstra opmærksomhed..
  Fra hun var 0-2 skulle man jo hele tiden holde øje med hende… Så smed hun mad på gulvet, så tog hun noget hun ikke måtte, så faldt hun over et eller andet osv osv

  Nu er det gentagelser og maaange diskussioner:-D haha..

  Regner med at der også kommer en maaassse svært, når hun bliver teenager.. Håber lidt på, at alt bliver nemmere, når hun er 7-11 år…

  For nemt er det ikk.. at være forælder.. MEN JEG ELSKER DET:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg havde en utroligt nem dreng indtil 2,5 år. Sp var det som om han vågnede op. Han blir snart 3 (jeg venter mit 2. Barn) og jeg tænker bare hver dag – hvornår holder det her op? Han har sindssygt kort lunte, vil bestemme alt og kan ikke klare at få et nej. Lige nu kan jeg på ingen måde overskue at få barn nr 2. Og det er altså øv at man ikke rigtig glæder sig fordi man er skide nervøs over at have 2 pissekrævende unger…🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg synes det blev det dejligere da de var 6 måneder.
  Det nemmere da de var omkring 1 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Whaaaaat! Vores dreng har aldrig været hårdere end han har været efter han blev 2…. trodsig, stædig, egenvildig… pyha! 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JJ

  Hver alder hver sin charme og hva dertil fører.. Men JEG syns det er når sut.. Ble og lur er ovre.. Ca 3 år.. Afhængig af barnet.. Elsker vuggestue alderen men da min søn startede i bh var det min frihed til en masse med og uden ham og uden at tage hensyn til lur og altid rende rundt med 1000 sutter😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Personligt syntes jeg, alt blev nemmere, da min søn blev halvandet. Han talte tidligt, så det at kunne tale lidt med ham, gjorde en verden til forskel (han var ikke en specielt ‘nem’ baby…) Og så fra omkring 2,5 skete der igen noget, der gjorde det nemmere. Der blev sproget mere avanceret, motorikken bedre og reaktionerne mere forudsigelige. Samtidig stoppede han tidligt med at sove lur, og det gør en del nemmere i forhold til planlægning, dagsrytme osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariam

  http://Www.danskogmuslim.dk rigtigt godt indlæg 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Må jeg spørge hvorfor det er et godt indlæg Mariam? Sarah efterspørger jo andres erfaring og du skriver godt indlæg. Det virker som om du vil fremme din egen blog og skriver på hvert af Sarahs indlæg bare for at skrive og få synliggjort din blog.

   Til emnet – jeg synes også det blev nemmere ved 2 år. Når de kan gå, snakke mere, spise selv og alt. Men det vil være endnu når de ikke bruger ble og de er ovre alle de børnesygdomme! Shit de kan trække tænder ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lilly

   Enig Maria! Jeg er så træt af at se Mariams ligegyldige kommentarer hver HVERT eneste af Sarah Louises indlæg, bare med det formål at promovere sin egen blog. Det grænser jo snart til spam, efter min mening

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yes, gud! Nu var der en der sagde det jeg har tænkt forever. Så stop dog, jeg får slet ikke lyst til at besøge sådan en blog når du konstant skal gøre opmærksom på den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Shit en flok sure kællinger, I er! Slap dog af!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sandra

   Du må helt sikkert være Mariam! Sure citro

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juristen

  Ved nr 1 da hun var 2,5 år ca. Mem hun udviklede faktisk også først et sprog omkring 2,5-3 års alderen, så drt spillede en del ind. Nr 2 venter jeg stadig på bliver nemmere 😂 han er lige blevet 3 år…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Godt indlæg. Håber du har ret med 2 års alderen
  🐵🐵 synes godt nok stadig det er hårdt min datter bliver 2 år her i februar. Hun er bare så dårlig til at lege selv. Der er ikke noget der hedder at sidde i sofaen 3 min når hun er hjemme
  ❤️ håber og b’er til at det hele bliver lidt nemmere efter de 2 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Vi rejser jævnligt. Min søn på to år har været på omkring 10 udenlandsrejser fra 4-12 dages varighed. Når jeg ser tilbage på vores sommerferie, hvor han var halvandet og til nu er der markant (!) forskel på, hvor ‘frit’ jeg har det. Dengang skulle han stadig undersøge alt og kunne ikke på samme måde som nu forstå, hvornår han må/ikke må noget. Ikke at forglemme, at han nu taler i sætninger, selv kan tage ble/shirts på, spiser selv, har en mere fast døgnrytme, kan lege selv i lang tid mv. Alt er bare blevet nemmere det seneste halve år.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan passer jeg på mit hår