Børn bliver nemme når....

Fra troldehår til prinsessehår

ca600a23-2981-426d-8b39-577116c713e0

Jeg har ikke rigtig fundet tid til at lave de populære how-to videoer, men jeg kan da prøve at forklare, hvordan jeg kommee fra a til b med mit gigantiske hår.

Først vasker jeg det, hvor det både får shampoo, balsam og kur HVER gang. Jeg vasker iøvrigt kun 1 gang om ugen og bruger ellers tørshampoo.

Efter vaske smider jeg leave-in balsam fra Milkshake og så fønner jeg. Derefter glatter jeg og til sidst krøller jeg hele håret…. ikke nogle speciel metode andet end at jeg krøller fra midten og ned og ikke helt fra toppen. Jeg bruger et stort krøllejern. Når krøllerne er kølet af, så børster jeg det lige igennem, så de ser mere naturlige ud.

Denne omgang kan hurtigt tage mig 1,5 time, så det skal ligesom ligges ind i kalenderen hehe

2d6cad15-cd86-4995-84d5-de85363af152

d031d105-9c73-4825-b491-66b462eb0d44 68f61cd1-e554-4c2b-b923-830c13b203a9

23 kommentarer

 • Frederikke

  Til alle dem der har efterspurgt en god tørshampoo, vil jeg anbefale Björn Axén. Den er under farve og dufter skøøøønt 😍 Fås hos Matas til 140kr, men jeg kan se at den er billigere på diverse hjemmesider 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Mariam.
  For mig handler det mere om din total asociale adfærd. Hvis vi alle sammen smed links mv. ind som kommentarer, ville de ikke have nogen funktion. Du kan ikke bare tage gratis reklameplads på den måde! Må også sige at dine aggressive svar – f.eks: “sure kællinger”, eller at antage at det kun er “danskere” der er trætte af dine kommentarer etc., nok ikke er særlige hensigtsmæssige i jagten på at skaffe flere læsere. Håber du indser at du har valgt en upassende fremgangsmetode.
  Sarah Louise, tak for din fantastiske blog!
  Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mariam

   Håber at du indser, at jeg ikke har skrevet sure kællinger. Mærkelig beskyldning. God dag, og lad os nu komme videre suk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Sarah. Krøller du håret hver morgen eller krøller du det kun efter hårvask? Putter du noget i håret efter du har krøllet og redt håret igennem og hvad? Hilsen Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Kære Mariam
  Lyt og lær fra tråden. Det er aldrig en god idé at være sugemalle på andres succes. Find en anden måde at promovere din blog på. Der findes en millard blogge, men det kræver noget helt specielt for at få læsere og ikke mindst faste læsere. Sarah har kæmpet for sit fodfæste, gør du det samme, er jeg sikker på at du nok skal få succes med din blog. Ved at lægge link ind når du kommenterer her, opnår du et enkelt klik, men er din blog ikke interessant nok, kommer folk ikke igen.
  — og by the way!!! Den bedste tørshampoo er Matas den stribede, den fås til mørkt hår og lyst hår og efterlader derfor ikke det melede look til os med mørke lokker.
  God weekend… også til dig Mariam ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariam

  Kære damer.. jeg har altid fuldt med i Sarahs blog i mange år. Har lyst til at sige, jeg beklager hvis mine kommentar irriterer jer, men jeg beklager faktisk ikke. Jeg læser altid Sarahs indlæg før jeg skriver, som jeg har gjort i mange år. Ja jeg vil gerne have nogle læsere på min blog, for det et lidt sjovere at skrive, hvis rent faktisk nogen læser med. Så nu når jeg elsker at læse med i Sarah blog, hvorfor så ik smide et link med? Dør i af det? Seriøst mennesker nu til dags, har i ik andet at gå op i? Jeg kom endda her ind igen på indlægget for at se om Sarah havde svaret mig, men istedet blev jeg mødt af mennesker med en IQ på 10. Og ja muslimer krøller også deres hår. Sikke en verden vi lever i. Må Gud redde jeres sjæle. Og ja jeg er her for at manipulere jer alle til islam, suk flov jer. Hvis Sarah ikke vil have jeg skriver, så hun velkommen til at blokere mig. det hendes blog. Ellers kære danskere hold næsen for jet selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Kære danskere? Nu er det ikke os alle der er danskere kære Mariam. Men fint du indrømmer at din ligegyldige indlæg er til for, at det er for at skaffe læsere til din blog. Kan du ikke se hvor påtaget det er st skrive til HVERT indlæg? Når du skriver rigtig godt indlæg til et indlæg hvor sarah eftersøger erfaringer? Jamen hvorfor er det et godt indlæg – skriv kommentere debattere på det? Men nej du skal lige henvise til din blog og skrive et ligegyldigt kommentar. Det er efterhånden direkte spam. Jeg har også fulgt med i mange år og kommentarer da når jeg har tanker og spørgsmål, men da ikke til hvert indlæg. Så skulle jeg i hvert fald have et meget kedeligt liv. Gad vide om det er det der trykker hos dig? Der bliver snakket om dig således i Sarahs forrige indlæg, så vi må være flere der er trætte af det. Men hej skaf læsere til din blog hvis det er din taktik.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Kære Mariam
   Nå, så lærte vi den virkelige side at kende! Sikken et sprog … og tankegang!!
   Alle har da ret til at kommentere på denne blog, det er jo slet ikke temaet. Men det som irriterer er at du altid skal nævne din blog, istedet for ligesom mange andre at linke den til dit navn. Nej, vi DØR heldigvis ikke af det?!, men vi skal nok finde vejen til din blog hvis det interesserer os. En IQ på 10 er det vist kun dyr der har Mariam, suk! Og anser man sig ikke som DANSKER mere når man har konverteret?! Nå, men det jeg egentlig ville sige var, at med den opførsel lokker du INGEN ind på din blog, du opnår nærmere det modsatte.
   God dag Mariam 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anna

   Jeg må indrømme, at jeg ikke på nogen måde er religiøs, og at jeg sjældent har mødt rationelle argumenter fra muslimer,når der diskuteres religion men gør det noget at der er et link med i et svar? Jeg kan ikke se problemet, måske ville det være mere passende at det lå efter kommentareren?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Pointen er ikke HVAD der reklameres for men at det er latterlig dårlig stil at promovere sin egen blog, hjemmeside mv via en anden blogger iform af at skrive ligegyldige kommentarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jep! Det er sygt irriterende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg synes selvføgelig der skal være plads til alle og det er jo Sarahs blog. Og selvføgelig kan man da krølle håret selvom man går med tørklæde?? Du har det jo ikke på 24 timer.
  Men Mariam du virker til at vil gøre opmærksom på din blog og det er bare på den irriterrende måde, hvor du konsekvent henviser bloggen. Jeg elsker at læse kommentarer og tit er der gode råd at hente fra andre. Men dine kommentarer viser tydeligt at du er her bare for at være her. Og det skal du have lov til. Men regn ikke med at man får lyst til at læse din blog. Og for mig er det ligegyldigt om det er kristne, jøder osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvilket krøllejern bruger du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Smukt altså!
  Kan du anbefale en tørshampoo – jeg synes slet ik de virker dem jeg har, Jeg kan i hvert fald ikke have løst hår uden det klasker sammen og ‘skiller’ – derfor skal jeg vaske det 2-3 gange om ugen hvis jeg vil have løst hår…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Hvilken tørshampoo bruger du? Jeg har svært ved at finde een som virker ordentligt uden at man ligner een, der har hældt mel i håret 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariam

  http://www.danskogmuslim.dk

  Har du et råd til at få krøllerne til at holde bedre? Jeg har fra naturens side glat hår, og synes altid de næsten forsvinder efter 30 minutter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica

   Hvorfor skal du hele tiden reklamere for din hjemmeside, før du kommenterer med noget ligegyldigt – er du ude på at hjernevaske os andre med det samme og det samme og det samme og det samme?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   Jeg har netop tænkt det samme de sidste gange jeg er herinde….
   Det er irriterende

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rie

   Hørt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   Jeg tænkte netop det samme,det er virkeligt irriterende . Vi andre fremhæver jo heller ikke om vi er jøder,kristne,eller andet.
   Så please stop🙏🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laina

   Hej. Jeg forsvarer ingen her, men når man kommenterer har man muligheden for at skrive sin hjemmeside på.
   Jeg tror det er tænkt sådan, fordi det at dele sin hjemmeside er sådan blogland virker.
   Måske kan det kaldes “shameless self promotion” men som jeg ser det er det vel det måde man kan dele det univers man har lavet på en relativ diskret måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Hun sætter linket som kommentar, og ikke som hjemmeside tror jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • JJ

   Hvorfor skal du krølle hår.. Du bærer jo tørklæde

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn bliver nemme når....