Den gode balance

Lidt om bodyshaming & verdens fedeste job

e3eb2201-6ca9-453b-9c1c-748d571576d3

Igår var jeg på tv job med Forside fruerne og det var sgu en kold fornøjelse, men dog en fornøjelse. Jeg må jo ikke afsløre, hvad der skete, men hold dog op en sjov dag. Vi blev enige om at vi egentlig er ret heldige at have et job, hvor vi for det første, skraldgriner 80% af tiden (vi diskuterer de sidste 20% haha) maden bliver serveret, vi bliver hentet og bragt OG man må drikke alkohol i arbejdstiden, hvilket virkelig var nødvendigt igår!!

Og så har jeg lige et lille host. Jeg lagde gruppebilledet op igår på instagram og folk skriver konstant at vi er blevet for tynde og der er gået “Hollywood” i den…vaskeægte bodyshaming…MEEEN vi vejer jo alle sammen det, vi gjorde før børn…og ja vi har tabt os, men man tager jo på FORDI man er gravid og så taber man det efter. Ingen af os er undervægtige, så jeg synes ærlig talt at det er uhøfligt og dårlig stil at skrive at vi er FOR tynde…for det er vi ikke. Man skal jo også huske på at 3 af os har været modeller siden at vi var helt unge og vi fra naturens side har lange slanke lemmer og det forsvinder jo nødvendigvis ikke bare fordi man bliver ældre eller har fået børn.

4bd521da-709d-49ac-a906-488dc9acadf4 5c62398e-4504-425e-8a54-f455cb47a843 b34bdf88-c330-44cb-9e96-dd8f730fef5ce77a354f-3d54-4919-be8e-41da26d377ee 0567ce13-98f1-411c-8dea-4f4e948f9924

12 kommentarer

 • Rethe

  I ser da meget normale ud. Hver fugl synger med sit næb. I dag er der meget fokus på udseende – det er egentlig ret ligegyldigt. Hovedsagen er, at man har det godt med sig selv både fysisk og mentalt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guri

  Der er en eller anden accept af at det er helt OK at nedgøre slanke piger og rygere – og ja så også vores kære Prins Henrik. Har så mange gange oplevet at de slanke piger i min omgangskreds konstant skal lægge ører til en nedgørelse af hvordan de ser ud. Der er helt grotesk. Go for it piger. I ser fantastisk smukke ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Er Tina og Jackie ikke med i den nye sæson?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Synes det er underligt at nogen synes det er helt legal at sige folk er for tynde. Er jo stadig bodyshaming, på samme vis som hvis nogen sagde man vejede for meget. Synes ihverfald i ser godt ud på billederne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naf

  I ser godt ud og ser ud som om I nyder at se godt ud – godt for jer og bliv ved med det :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  I ser fuckin pisse godt ud!!! Og dem der syntes i er for tynde, de er møghamrende misundelige, og må få løftet hovedet fra pizza bakken og komme i gang! Vi lever kun een gang og vi er sat på jorden for at leve vores drømme ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  I ser hamrende godt ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Alle kan blive slanke, men ikke alle kan være slanke og samtidig se så smuk og sund og som Gunvør. Shiiiit en krop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den gode balance